Σύμφωνα με ανακοίνωση της πλατφόρμας Max, η σειρά «And Just Like That» επιστρέφει με την τρίτη σεζόν της, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Μαΐου 2025. Μαζί με την ανακοίνωση κυκλοφόρησε και το επίσημο τρέιλερ της νέας σεζόν.
Η σειρά αποτελεί συνέχεια του «Sex and the City» και ακολουθεί τις ζωές των βασικών χαρακτήρων, με επίκεντρο τη Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker). Στο τέλος της δεύτερης σεζόν, που προβλήθηκε τον Αύγουστο του 2023, η Carrie εγκατέλειψε το διαμέρισμά της στο Upper East Side και μετακόμισε στο Gramercy Park, έχοντας προηγουμένως αποχαιρετήσει προσωρινά τον Aidan (John Corbett). Παράλληλα, η Miranda (Cynthia Nixon) ξεκίνησε εργασία στη Human Rights Watch, ενώ η Charlotte (Kristin Davis) επέστρεψε στην αγορά εργασίας, αναλαμβάνοντας θέση σε γκαλερί τέχνης.
Η τρίτη σεζόν φέρνει αλλαγές στο καστ. Η Karen Pittman, που υποδυόταν την Nya Wallace, αποχώρησε για λόγους προγράμματος. Επίσης, εκτός σειράς είναι και η Sara Ramírez, η οποία ενσάρκωνε την Che Diaz, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του Variety τον Φεβρουάριο του 2024.
Η σειρά συνεχίζει να προκαλεί συζητήσεις, όπως έχει κάνει από την πρεμιέρα της στο Max, στα τέλη του 2021. Σύμφωνα με τον δημιουργό της σειράς, Michael Patrick King, το ενδιαφέρον του κοινού είναι σταθερό, με αντιδράσεις που εναλλάσσονται, γεγονός που —όπως σημειώνει— αποδεικνύει ότι πρόκειται για ένα «ζωντανό» τηλεοπτικό έργο και όχι για απλό reboot.
Δείτε το τρέιλερ: