Το πρωί του Σαββάτου (7/6), καλεσμένος στην εκπομπή των Weekenders, βρέθηκε ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής Γιώργος Μαργαρίτης, όπου σχολίασε με τον δικό του, αφοπλιστικό τρόπο, τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα για τη νυχτερινή διασκέδαση στην Ελλάδα.
Ο Γιώργος Νταλάρας είχε δηλώσει πως:
«Από πολύ μικρός έκανα προσπάθεια να πω πως υπάρχει μια παράδοση στη χώρα μας να βγαίνει ο κόσμος τις νύχτες, να γίνεται λιάρδα από το ποτό και να πηγαίνει το πρωί στη δουλειά του. Τι είδους προσφορά στον πολιτισμό είναι αυτό;»
Απαντώντας, ο Γιώργος Μαργαρίτης ξεκαθάρισε:
«Να σας πω κάτι. Η λέξη πολιτισμός κατ’ αρχήν βγαίνει από τους πολίτες. Πολίτες δεν μπαίνουν μέσα; Τι μπαίνουν μέσα στα μαγαζιά; Και έμπαιναν και μπαίνουν και θα μπαίνουν! Αυτή τη λέξη την έχει πει ο μεγάλος Γιαννόπουλος, ο υπουργός».
Στη συνέχεια, διευκρίνισε πως δεν γνωρίζει αν ο Νταλάρας το είπε σοβαρά ή αστειευόμενος:
«Πρέπει να έχω γνώμη άλλη άμα το ακούσω. Μήπως ο Γιώργος έκανε και την πλάκα του;».
Τόνισε όμως με έμφαση πως:
«Για μένα τα μπουζούκια είναι πολιτισμός. Βέβαια».