Οι OneRepublic ανακοίνωσαν το πρώτο best-of album της καριέρας τους με τίτλο “OneRepublic: The Collection”, το οποίο κυκλοφορεί στις 15 Αυγούστου από τη UMe και θα είναι διαθέσιμο ψηφιακά, σε CD, καθώς και σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις βινυλίου.
Η συλλογή περιλαμβάνει 16 τραγούδια που καλύπτουν σχεδόν δύο δεκαετίες παρουσίας στο παγκόσμιο pop rock σκηνικό, με αγαπημένες επιτυχίες που σημάδεψαν τη διαδρομή του συγκροτήματος. Ανάμεσά τους, φυσικά, το εμβληματικό “Apologize” σε παραγωγή του Timbaland – το τραγούδι που απογείωσε τους OneRepublic, φτάνοντας στο Νο.2 του Billboard Hot 100 και κερδίζοντας υποψηφιότητα για Grammy. Από το ντεμπούτο άλμπουμ Dreaming Out Loud (2007) συμπεριλαμβάνεται και το “Stop and Stare”.
Η πορεία συνεχίζεται με το Waking Up, που εκπροσωπείται από τα “Good Life”, “All The Right Moves” και “Secrets”. Από το album Native (2013) δεν λείπει το πολυπλατινένιο και διαχρονικό “Counting Stars”, με πάνω από 3 δισεκατομμύρια streams στο Spotify, καθώς και τα “If I Lose Myself”, “I Lived” και “Love Runs Out” (από το reissue του 2014).
Το compilation συνεχίζει με τα “Wherever I Go” από το Oh My My (2016), ενώ το comeback άλμπουμ Human (2021) δίνει στη συλλογή τα “Rescue Me” και “Run”. Τρεις νέες προσθήκες προέρχονται από το πιο πρόσφατο άλμπουμ Artificial Paradise (2024): τα “Runaway”, “Sunshine” και η συνεργασία με τον David Guetta, “I Don’t Wanna Wait”.
Φυσικά, η συλλογή περιλαμβάνει το “I Ain’t Worried”, που γράφτηκε για το blockbuster soundtrack του Top Gun: Maverick. Το τραγούδι έγινε 4x Platinum, με πάνω από 2 δισεκατομμύρια streams και backing vocals από τον γιο του Ryan Tedder, frontman των OneRepublic.
Η “OneRepublic: The Collection” είναι διαθέσιμη για προπαραγγελία σε CD, βινύλιο (μαύρο LP, “Fruit Punch” χρώμα & συλλεκτικό Zoetrope) και ψηφιακά, δίνοντας στους fans και στους συλλέκτες την ευκαιρία να αποκτήσουν όλα τα hits συγκεντρωμένα για πρώτη φορά.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.