Κάτι μας μαγειρεύει η Kelis στο νέο της βιβλίο μαγειρικής…
Πολλούς ρόλους έχει στη ζωή της η Kelis, αυτόν της μουσικού, της μητέρας και της συζύγου, όλοι τους απαιτητικοί, όμως τα καταφέρνει περίφημα με ό,τι και να καταπιαστεί! Ξέκλεψε, λοιπόν, λίγο χρόνο για να μοιραστεί την αγάπη της για τη μαγειρική, γράφοντας ένα βιβλίο για τους λάτρεις του φαγητού. Ο τίτλος του βιβλίου, που θα κυκλοφορήσει στις 28 Σεπτεμβρίου από την Kyle Books, είναι “My Life On A Plate” και η Kelis βάζει την υπογραφή της σε μια συλλογή συνταγών από όλο τον κόσμο.
Η σχέση της Kelis με τη μαγειρική δεν είναι τυχαία! Μεγάλωσε στο Χάρλεμ, όπου βρισκόταν η επιχείρηση catering που διατηρούσε η μητέρα της και επηρεασμένη, αργότερα, εκπαιδεύτηκε ως chef στο Le Cordon Bleu. Το πάθος της διαφαίνεται, ακόμη και στο τελευταίο άλμπουμ της τραγουδίστριας, που φέρει τον τίτλο “Food”!!!
Στo νέο βιβλίο της, η Kelis “παντρεύει” την κουζίνα του Πουέρτο Ρίκο (που αποτελεί κληρονομιά της) με άλλες κουζίνες, όπως αυτή της Μαλαισίας και της Σουηδίας, που γνώρισε στην πορεία της ταξιδεύοντας…
Σας άνοιξε την όρεξη ή ακόμη;;;
Κάτι μας μαγειρεύει η Kelis στο νέο της βιβλίο μαγειρικής…
Πολλούς ρόλους έχει στη ζωή της η Kelis, αυτόν της μουσικού, της μητέρας και της συζύγου, όλοι τους απαιτητικοί, όμως τα καταφέρνει περίφημα με ό,τι και να καταπιαστεί! Ξέκλεψε, λοιπόν, λίγο χρόνο για να μοιραστεί την αγάπη της για τη μαγειρική, γράφοντας ένα βιβλίο για τους λάτρεις του φαγητού. Ο τίτλος του βιβλίου, που θα κυκλοφορήσει στις 28 Σεπτεμβρίου από την Kyle Books, είναι “My Life On A Plate” και η Kelis βάζει την υπογραφή της σε μια συλλογή συνταγών από όλο τον κόσμο.
Η σχέση της Kelis με τη μαγειρική δεν είναι τυχαία! Μεγάλωσε στο Χάρλεμ, όπου βρισκόταν η επιχείρηση catering που διατηρούσε η μητέρα της και επηρεασμένη, αργότερα, εκπαιδεύτηκε ως chef στο Le Cordon Bleu. Το πάθος της διαφαίνεται, ακόμη και στο τελευταίο άλμπουμ της τραγουδίστριας, που φέρει τον τίτλο “Food”!!!
Στo νέο βιβλίο της, η Kelis “παντρεύει” την κουζίνα του Πουέρτο Ρίκο (που αποτελεί κληρονομιά της) με άλλες κουζίνες, όπως αυτή της Μαλαισίας και της Σουηδίας, που γνώρισε στην πορεία της ταξιδεύοντας…
Σας άνοιξε την όρεξη ή ακόμη;;;