Ελένη Χατζίδου | Τι αποκάλυψε για τα ναρκωτικά, την σεξουαλική παρενόχληση και τα αποδοκιμαστικά σχόλια στο ξεκίνημα της καριέρας της – Διαβάστε εδώ!

Άκρως αποκαλυπτική και απόλυτα ειλικρινής η Ελένη Χατζίδου σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό YOU. Έγινε γνωστή στο πανελλήνιο τραγουδώντας το «Χειρότερα», η πρώτη και μεγάλη της επιτυχία δια χειρός Παντελή Παντελίδη. Κι ενώ όλοι τραγουδούσαν το κομμάτι της, εκείνη την ίδια στιγμή είχε να αντιμετωπίσει τα αποδοκιμαστικά σχόλια συναδέλφων της, πράγμα σύνηθες για κάθε ανερχόμενο τραγουδιστή που σημειώνει επιτυχία και εισπράττει την αποδοχή μεγάλης μερίδας του κόσμου με το πρώτο του τραγούδι. «Άκουσα τα χειρότερα σχόλια από συναδέλφους. Έλεγαν «τώρα θυμήθηκε να κάνει καριέρα» και με αποκαλούσαν «λαϊκή» και «σκυλού»! Όμως, δεν με ενοχλεί, γελάω», δήλωσε η ίδια στη συνέντευξή της. Δεν είχε όμως να αντιμετωπίσει μόνο τέτοιου είδους περιστατικά στην αρχή της δισκογραφικής της καριέρας αλλά, όπως αποκαλύπτει, και την σεξουαλική παρενόχληση από άνθρωπο του χώρου. «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από διευθυντή δισκογραφικής εταιρείας. Είχαμε βγει για επαγγελματικό δείπνο και όταν στο τέλος τον ρώτησα τι θα γίνει με τη δουλειά μου είπε πως δεν είναι μόνο αυτό, αλλά χρειάζονται και κάποια άλλα πράγματα πρώτα». Τι απάντησε; «Είπα απλώς «καληνύχτα» κι έφυγα!». Η Ελένη Χατζίδου αναφέρθηκε, επίσης, και στο θέμα των ναρκωτικών δηλώνοντας ρητά και κατηγορηματικά ότι η ίδια δεν έμπλεξε ποτέ παρόλο που άνθρωποι από το περιβάλλον της την πίεζαν. «Έβλεπα πως καταντάς. Να φανταστείς ήμασταν μια παρέα, έκαναν όλοι, αλλά εγώ δεν έμπλεξα ποτέ. Με πίεζαν και με έκαναν να αισθάνομαι εκτός ομάδας. Ακόμα, και στο καμαρίνι μου υπήρξαν τραγουδίστριες που έπαιρναν ναρκωτικά και μου πρότειναν επίμονα να δοκιμάσω. Έχω χάσει γνωστό από αυτά- όμως ανεξάρτητα από αυτό, -δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να δοκιμάσω».

 

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.