Γνωρίστε τους Μειδιάμα μέσα από το ολοκαίνουργιο τους άλμπουμ με συμμετοχές έκπληξη!

Kι όμως είναι αλήθεια. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες , στο καινούριο cd των Ελλήνων rockers Μειδίαμα και θα έχει τον τίτλο ΄΄Ξύπνα ΄΄ θα συμμετέχουν η Ελένη Δήμου , η Τζώρτζια Κεφαλά των Μπλε , ο Κόμης Χ και ο Αργύρης Λούλατζης. Αναμένουμε με ανυπομονησία , να ακούσουμε το πάντρεμα των Μειδίαμα με αυτούς τους σημαντικούς καλλιτέχνες αλλά και όλα τα κομμάτια του δίσκου.

Προς το παρόν ακούμε το πρώτο κομμάτι “Σταλακτίτες” σε στίχους, μουσική και παραγωγή του Μπάμπη Στεφανίδη.

Λίγα λόγια για τους Μειδιάμα
Το συγκρότημα Μειδίαμα δημιουργήθηκε στην Καστοριά.Το καλοκαίρι του 2006 άνοιξε το πρόγραμμα της 1ης μέρας του 3ήμερου μουσικού Festival River Party που γίνεται στο Νεστόριο Καστοριάς, πριν εμφανιστούν τα Υπόγεια Ρεύματα και οι Raining Pleasure. Το επόμενο καλοκαίρι (2007) άνοιξε τη συναυλία των Μωρά στη Φωτιά και τον περασμένο Ιανουάριο εμφανίστηκαν μαζί με τους De Facto στο rock bar The Wall στην Πτολεμαϊδα. Το φετινό καλοκαίρι άνοιξε τη 2η μέρα του Bulldog Festival στη Θεσσαλονίκη πριν βγουν στη σκήνη οι Πράσσειν Άλογα και ο Marky Ramone, ενώ εμφανίστηκαν πριν τους Magic de Spell στο 1ο Festival της Βέροιας που πραγματοποιήθηκε στο φράγμα του Αλιάκμονα.Μερικές απο τις διακρίσεις που είχε το συγκρότημα στους διαγωνισμούς που έλαβε μέρος ήταν η 3η θέση ανάμεσα σε δεκάδες μουσικά σχήματα στο διαγωνισμό Echoes of You που διεξήχθει στον Μύλο στη Θεσσαλονίκη όπως επίσης και στο διαγωνισμό Pop & Rock Festival 2007 του Ωδείου Φίλλιπος Νάκας όπου προκρίθηκε στα 15 καλύτερα group.Το συγκρότημα δίνει μεγάλη βαρύτητα στις δικές του συνθέσεις, όπου έχει περίπου 40 στο ενεργητικό του (στίχοι και μουσική), αλλά στα live τα σετ περιλαμβάνουν και διασκευές.

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.