Η Barbra Streisand έχει τους περισσότερους πλατινένιους δίσκους από οποιαδήποτε γυναίκα καλλιτέχνη!

Η Barbra Streisand είναι θεα. Hands down. Τις προηγούμενες μέρες όμως έγινε λιιιιίγο περισσότερο θεά.

Αμέσως μετά την κυκλοφορία του δίσκου της με ντουέτα Partners, το 2014, που έφτασε στην κορυφή των τσάρτς και ήταν μάλιστα υποψήφιος για Grammy, η Barbra μέσα στη βδομάδα ανακοίνωσε επίσημα τον 31ο πλατινένιο δίσκο της καριέρας της. Έτσι διευρύνει το ρεκόρ της ως η γυναίκα καλλιτέχνης με τους περισσότερους πλατινένιους δίσκους στην ιστορία της Recording Industry Association of America, κάνοντας πολύ πιο δύσκολο το έργο όσων προσπαθούν να την ξεπεράσουν. Πιο συγκεκριμένα, ακολουθούν οι Reba McEntire (19),Madonna (17) και η Mariah Carey (13). Αυτό βέβαια αποτελεί απλώς ένα ακόμα λιθαράκι που προστίθεται στο οικοδόμημα της Streisand με τους 53 χρυσούς, 14 πολυ-πλατινένιους και τους 10 #1 δίσκους της.

Μάλιστα, αυτό δεν είναι το μόνο κατόρθωμα που πέτυχε πρόσφατα. Είναι επίσης και η μόνη καλλιτέχνιδα που έχει φτάσει στην κορυφή των album charts για έξι συνεχόμενες δεκαετίες. Ο ορισμός του ζωντανού θρύλου!

 

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.