Η Ευρυδίκη live στην Αρχιτεκτονική

Friday I’m in love @ Αρχιτεκτονική live !!!

Συμμετέχει ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΕΧΑΓΙΑΣ

Ώρα έναρξης: 22.30
Τιμή εισόδου: 12 ευρώ (με μπύρα ή κρασί)
Ελασιδών 6 στο Γκάζι
Πληροφορίες και κρατήσεις 210 9014428

Πέντε αγόρια και ένα κορίτσι, ξεκινώντας από διαφορετικά μέρη της Ελλάδας για να κυνηγήσουν τα όνειρά τους, συναντιούνται στην Αθήνα. Η φωνή τους είναι η δύναμή τους και η μουσική αυτό που ξυπνά τον μυστικό τους κόσμο. Μαζεύονται σε μουσικά στέκια τις Παρασκευές, όταν ο έρωτας είναι στον αέρα και τα πρόσωπα των ανθρώπων φωτίζονται. Η μουσική είναι το πάθος, η αδυναμία, η τρέλα, η ζωή, το γέλιο, η ομορφιά…είναι ο τρόπος έκφρασής τους και αυτό που τους ενώνει.

Αποφασίζουν να γίνουν μπάντα, να παίζουν ό,τι τους αρέσει και να προκαλούν τους ανθρώπους να χαμογελούν πιο συχνά.

Μπαίνουν στο μαγικό τους λεωφορείο και ταξιδεύουν. Τις Παρασκευές του Φλεβάρη κάνουν στάση στην Αρχιτεκτονική στο Γκάζι και μας περιμένουν. Όσους αγαπούν τη μουσική, το χορό, το τραγούδι, τον έρωτα… όσους επιθυμούν να μοιραστούν το συννεφάκι και το όνειρο…

Η μπάντα δεν έχει ηλικία… η μουσική δεν έχει ηλικία… Τα τραγούδια είναι για όλους, είναι “για πάντα” και κάθε Παρασκευή επιστρέφουν σε μας και μας κλείνουν το μάτι.

Παίζουν οι μουσικοι: ΑΛΕΞΗΣ ΛΕΒΕΝΤΕΡΗΣ, ΑΝΤΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΗΣ, ΚΩΣΤΗΣ ΠΥΡΕΝΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΟΛΑΚΟΣ

Επιμέλεια ρούχων: Νάσος Λουίζος
Φωτογραφία αφίσας: Νατάσα Βαρβεροπούλου

1513644_720506171397051_4641412277374500580_n

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.