«Οι Καμπάνες του Edelweiss» | Αλλαγή ημερομηνίας της πρεμιέρας και πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση του έργου

Ήμασταν σχεδόν πεπεισμένοι ότι δεν πρόκειται να μάθουμε κάτι παραπάνω για τη νέα θεατρική παράσταση – μυστήριο της Άννας Βίσση «Οι Καμπάνες του Edelweiss», μέχρι που το Fannatics.gr μας διαφώτισε λιγάκι τα πράγματα με διάφορες πληροφορίες που αποκάλυψαν κάποιοι από τους τους συντελεστές του έργου. Το μόνο που άλλαξε είναι η προγραμματισμένη πρεμιέρα, η οποία τελικά θα γίνει στις 12 Φεβρουαρίου στο Pantheon Theatre. Ο λόγος άγνωστος.

10957488_891255060926762_307078171_n~0Έχουμε και λέμε, καταρχήν τι είναι «Οι Καμπάνες του Edelweiss»;
Πρόκειται για έναν άκρως αινιγματικό τίτλο, το «Edelweiss» είναι ένα λουλούδι που ενδεχομένως να συνδέεται με τις καμπάνες. Λένε.

Γιάννης Κακλέας: «Το Edelweiss είναι ένα πανδοχείο που ιδιοκτήτης του είναι κάποιος από τους πρωταγωνιστές». Ενδιαφέρον! Λέτε η Άννα;

Ιβάν Σβιτάιλο: «Θα ενσαρκώσει έναν Ρώσο φαντάρο, έναν σκληροτράχηλο άντρα που εκδικείται με τον δικό του τρόπο έναν αξιωματικό ΝΑΖΙ που χτυπάει μεθυσμένος τις καμπάνες του πανδοχείου.» Τι έχει να τραβήξει αυτή η γυναίκα!

Νικόλαος Καραγκιαούρης: «Ο ρόλος μου είναι με επιχειρηματικό μυαλό, θέλει πάντα να κερδίζει και σε χρήματα και σε εξουσία. Όπως λέει και το όνομά του ρόλου –Cloud- είμαι ένα σύννεφο, άλλες φορές είναι φωτεινό και δροσερό, άλλες φορές αστράφτει και βροντά».» . Δεν καταλάβαμε και πολλά.

Άννα Βίσση: Ενσαρκώνει την Άννα, μια γυναίκα με σκοτεινό και ταλαιπωρημένο παρελθόν που θα περάσει από 40 κύματα. Βιάζεται επανειλημμένως από τον Ρώσο φαντάρο (Ιβάν) Έχει έναν γιο τον Τζούλιαν (Αιμιλιανός Σταματάκης). Τον άνδρα της, Ντέιβιντ, που ζει στην Αμερική, υποδύεται ο Θανάσης Αλευράς, ενώ τον Βέρνερ, τον πρώτο σύζυγό της στη Γερμανία, ο Γιάννης Σαμσιάρης, με την Τάνια Τρύπη να κρατά το ρόλο της αδελφής του Βέρνερ, η οποία έχει αναλάβει το μεγάλωμα του Τζούλιαν.

Με λίγα λόγια, η Άννα, η πρωταγωνίστρια της παράστασης θα βιώσει ένα απαγορευμένο έρωτα….με απρόβλεπτες συνέπειες ίσως και πολύ πόνο..

Για όσους δεν το γνωρίζουν, η παράσταση θα κρατά ούτε λίγο, ούτε πολύ ..τρεις ώρες!

Η Άννα Βίσση στον πιο δραματικό ρόλο της καριέρας της; Ισως..

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.