Η σχέση της Madonna με … την μορφίνη!

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Mojo μίλησε η Madonna για τις εμπειρίες τις από τα φάρμακα. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι ένα θέμα που εύκολα κάποιος αγγίζει αλλά μιλάμε για την Madonna.

Δήλωσε ότι η μορφίνη ήταν το καλύτερο ναρκωτικό που δοκίμασε. Συγκεκριμένα δήλωσε: ”Πρέπει να πω ότι η καλύτερη εμπειρία που είχα ήταν όταν χρειάστηκε να πάρω μορφίνη στο νοσοκομείο όταν έκανα δυο καισαρικές. Επίσης όταν έπεσα από άλογο χρειάστηκε να ξαναπάρω μορφίνη καθώς είχα σπάσει 10 κόκαλα και ήταν μια υπέροχη αίσθηση. Βέβαια μετά από 24 ώρες η νοσοκόμα σταμάτησε να μου την χορηγεί και επέστρεψε ο πόνος. Ήταν πιθανόν η καλύτερη εμπειρία που είχα με φάρμακα. Ήταν βέβαια εντολή του γιατρού αλλά καταλαβαίνω πως θα μπορούσε κάποιος να εθιστεί στην ηρωίνη. Θανατηφόρο.”

Να μην ξεχνάμε ότι η βασίλισσα της pop στις 9 Μαρτίου θα κυκλοφορήσει τον νέος, δέκατο τρίτο, δίσκος της με τίτλο ”Rebel Heart”.

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.
Previous articleO Big Sean μιλά για την Ariana Grande
Next articleJetsons | Μετά από αναμονή διαρκείας η νέα ταινία παίρνει τον δρόμο της
Ο Παναγιώτης Κουθούρης είναι γεννημένος στη Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 1992. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ. Το πάθος του είναι η rock μουσική χωρίς να αποκλείει τα υπόλοιπα είδη. Έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον καλό κινηματογράφο. Είναι πεισματάρης και του αρέσει να αντιμετωπίζει τα πράγματα με χιούμορ. Είναι επίμονος και υπομονετικός και αργά ή γρήγορα πετυχαίνει πάντα τον στόχο του.