“Κανένας Άστεγος” | Κάλεσμα προσφοράς και κινητοποίησης‏

«Στις 18 Ιανουαρίου, ένα χρόνο μετά, η ίδια βόλτα… μια βόλτα κινητοποίησης των πολιτών για τους άστεγους του Πειραιά»

Στο πνεύμα της αλληλεγγύης και της αλληλοβοήθειας, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, βγαίνουμε στους δρόμους και κάνουμε μια βόλτα στον Πειραιά με σκοπό να μοιράσουμε απαραίτητα πράγματα(κυρίως ρούχα, κουβέρτες κλπ) σε όσους άστεγους τα χρειάζονται, παρέχοντας τους παράλληλα όποια φροντίδα μπορούμε να τους προσφέρουμε.

Θα μοιράσουμε στους πολίτες που θα συναντάμε στο δρόμο μας έντυπα που θα αναφέρουν τους αριθμούς προστασίας και περίθαλψης αστέγων, καθώς και τις διευθύνσεις των σημείων που μπορεί καθένας να καλεί όταν βλέπει κάποιον άστεγο στο δρόμο.

Την Κυριακή 18 Ιανουαρίου στις 11:00 συγκεντρωνόμαστε στο Δημοτικό θέατρο Πειραιά για να ξεκινήσουμε στις 17:00 μια διαφορετική βόλτα.

Αυτό που ζητάμε από σας είναι :

✔ κάποιο ρούχο ή σκέπασμα σε καλή κατάσταση που δεν χρειάζεστε για να φτάσει σε κάποιον που το έχει πραγματική ανάγκη

✔ συσκευασμένα φαγητά που δεν χρειάζονται μαγείρεμα.

To σημαντικότερο όμως που χρειαζόμαστε είναι “χεριά” και καλή διάθεση για τις διαδρομές που θα καλύψουμε στην προσπάθεια μας να βοηθήσουμε αυτούς που το ελάχιστο δικό μας τους είναι αρκετό.

Για περισσότερες πληροφορίες:
denksexname@gmail.com

1454651_1582978591938412_5186334315814386796_n

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.