Μέλιsses | Το μυστικό της επιτυχίας τους και το μεγαλύτερο όνειρο τους!

Στη καλύτερη φάση της καριέρας τους τόσο σε προσωπικό, όσο και επαγγελματικό επίπεδο, το συγκρότημα της Μέλιsses σε πρόσφατη συνέντευξη τους στη Σοφία Χουντάση και στην εφημερίδα «Proto Thema» αποκάλυψαν το πώς προέκυψε το όνομα «Μέλιsses», ποια είναι η μυστική συνταγή ενός επιτυχημένου group αλλά και ποιο είναι ο επαγγελματικός στόχος που ακόμη δεν έχουν εκπληρώσει.

Σχετικά με το όνομα «Μέλιsses» : «Η μέλισσα έχει τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν. Είμαστε εργατικοί, ομαδικοί, παράγουμε μουσική και μας αρέσουν οι αλλαγές.»

Σχετικά με το μυστικό ενός επιτυχημένου group: «Πρέπει να πιάνεις τον παλμό της εποχής, να υπάρχει ομαδικό πνεύμα, δημιουργικότητα και ομοφωνία.»

Ο επαγγελματικός στόχος που θέλουν να κατακτήσουν: «Θα θέλαμε να δοκιμάσουμε να κάνουμε καριέρα στο εξωτερικό. Σε κάθε μας CD υπάρχει αγγλόφωνο τραγούδι, ο Χρήστος έχει φοβέρες δυνατότητες, αλλά μια τέτοια κίνηση πρέπει να γίνει οργανωμένα….Είναι πολύ δύσκολο, αλλά θα θέλαμε να το δοκιμάσουμε. Φαίνεται ουτοπικό, αλλά αν δεν δοκιμάσεις ποτέ δεν ξέρεις. Και δεν προχωράς παρακάτω.»

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.