Κυκλοφορεί (και) βιβλίο για τη ζωή του Kurt Cobain

Some more Nirvana news over here! Αφού μάθαμε πως θα κυκλοφορήσει[bs_button size=”md” type=”link” value= ταινία ντοκιμαντέρ “” href=” https://mikrofwno.gr/?p=?p=41438″] για τη ζωή του Kurt Cobain, αλλά και ακυκλοφόρητο υλικό, ενημερωθήκαμε πως θα σκάσει στα ράφια των βιβλιοπωλείων και ένα βιβλίο που θα αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το υλικό της ταινίας.

Το βιβλίο, το οποίο θα έχει τον ίδιο τίτλο με το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντερ του Brett Morgen, Montage Of Heck”, θα κυκλοφορήσει την ίδια μέρα με την ταινία. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, το βιβλίο θα περιλαμβάνει αποκλειστκές συνεντεύξεις, σκίτσα αλλά και σπάνιες φωτογραφίες και εικόνες από το προσωπικό αρχέιο του Cobain. Ο σκηνοθέτης Morgen θα συνεισφέρει επίσης στο βιβλίο.

Το Montage Of Heck θα κάνει πρεμιέρα τις πρώτες μέρες του Απριλίου, ενώ πρόσφατα έγινε γνωστό πως στην ταινία θα υπάρχει και ακυκλοφόρητο υλικό του Cobain.
Η μοναχοκόρη του Cobain, Frances Bean Cobain επιτελεί το έργο της executive producer ολόκληρου του project.

 

 

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.