Νατάσα Μποφίλιου | Η επιτυχία προσωποποιημένη!

Η ταλαντούχα Νατάσα Μποφίλιου, τα καταφέρνει ολοένα και καλύτερα. Η εν λόγω καλλιτέχνιδα, έγινε ευρέως γνωστή μέσω διαδικτύου και πιο συγκεκριμένα μέσω YouTube.

Η Νατάσα Μποφίλιου λοιπόν, ανταμείβεται από το κοινό της, καθώς ένα από τα τραγούδια της, στο σύνολο των προβολών στο YouTube συγκεντρώνει κοντά 10.000.000 «χτυπήματα». Το τραγούδι στο οποίο αναφερόμαστε, είναι φυσικά το ένα και μοναδικό «Εν Λευκώ». Αγαπήθηκε από τους Fans και μη της Μποφίλιου. Δεν έγινε (ποτέ) ραδιοφωνική επιτυχία. Αλλά στο YouTube, όλα τα βίντεο του κομματιού μαζεύουν από 1.000.000 views τουλάχιστον. Δικαιολογημένη βέβαια η επιτυχία του κομματιού. Καθώς εκτός από την υπέροχη φωνή της καλλιτέχνιδας, μας προσφέρει έντονο συναίσθημα και μια γλυκιά μελαγχολία.

Στη συνέχεια ακολουθούν οι αναρτήσεις του τραγουδιού με τα περισσότερα «χτυπήματα» στο YouTube.

3.321.301 views

1.132.630 views

1.115.150

Και εις ανώτερα λοιπόν!

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.
Previous article«Μια άλλη πραγματικότητα» | Νέα δισκογραφική κυκλοφορία από τους Salto Mortale
Next articleΟι Kodaline είναι πολύ “Ready”
Η Φωτεινή Ανδριάνα Σταμογιώργου είναι γεννημένη στο Βόλο στις 30 Νοεμβρίου 1995. Γρήγορα έφυγε από εκεί – δεν την άντεξε το κλίμα – και μεταφέρθηκε πιο κάτω, προς Κορινθία πλευρά. Τώρα πια, σπουδάζει στο τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπά τη μουσική, τον κινηματογράφο - κυρίως την πιο cult έκδοση αυτού και τον Ευρωπαϊκό - , την καλή παρέα και τις νυχτερινές βόλτες. Επίσης, έχει μια έμφυτη τάση, να γράφει, να γράφει, συχνά ασυνάρτητα πράγματα που υπάρχουν μέσα στο κεφάλι της. Ορισμένα από αυτά μετατρέπονται και σε άρθρα. Ιδιαιτέρως φιλόδοξη, ονειροπόλα αλλά και τέρμα κυκλοθυμική. Ονειρεύεται να γυρίσει τον κόσμο κάποια στιγμή.