Νίκος Μακρόπουλος | Στο μάτι του κυκλώνα για δηλώσεις του σχετικά με τους Έλληνες και την Ελλάδα σε αλβανικό κανάλι-Δείτε το video

Πρόκειται για συνέντευξη που δόθηκε πριν ένα χρόνο περίπου, όταν ο Νίκος Μακρόπουλος φιλοξενήθηκε σε τηλεοπτικό κανάλι της γειτονικής μας Αλβανίας. Με τα τραγούδια του σημειώνει μεγάλη επιτυχία εκεί γι’ αυτό και βρέθηκε καλεσμένος στην δημοφιλή εκπομπή του Arian Gani. Η απάντηση του Νίκου Μακρόπουλου σε μία συγκεκριμένη ερώτηση του παρουσιαστή τα τελευταία λεπτά της εκπομπής, για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα και αν είναι απαραίτητο ή όχι να εξακολουθήσουν να μένουν οι Αλβανοί εδώ, είναι αυτή που τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί στο internet και έχει προκαλέσει και ξεσηκώσει διάφορες αντιδράσεις.

Η απάντηση του Νίκου Μακρόπουλου: «Η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη τους Αλβανούς. Οι Αλβανοί είναι ενσωματωμένοι με μας. Τα παιδιά των Αλβανών που μένουν στην Ελλάδα πάνε στα ελληνικά σχολεία, μιλάνε την ελληνική γλώσσα, είναι ένα με μας. Παντρεύονται με Έλληνες πλέον. Η επόμενη γενιά θα είναι ένα. Εξάλλου οι Έλληνες είναι τεμπέληδες και αν θα φύγουν οι Αλβανοί πίσω, εγώ δεν θα βρω το καφεδάκι, το φραπεδάκι και τίποτα άλλο (γέλια)… Μα γι’ αυτό και την πληρώσαμε».

Η απάντηση από άνθρωπο του άμεσου περιβάλλοντος του τραγουδιστή: «Σε μια Ελλάδα που σε λίγες μέρες έχει εκλογές και τυγχάνει να είναι οι πιο κρίσιμες από την μεταπολίτευση, υπάρχουν ”δημοσιογράφοι” που απομονώνουν μία φράση από μια συνέντευξη που δόθηκε πριν από ένα χρόνο για να δημιουργήσουν εντυπώσεις, ή αν θέλετε καλύτερα να κατασκευάσουν είδηση, για άγνωστους λόγους. Είναι γνωστή σε όλους, η αγάπη του Νίκου για την πατρίδα του και δεν θα έλεγε ποτέ κάτι σκόπιμα για την υπονομεύσει».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη παρακάτω και κρίνετε μόνοι σας, από το 45’ και έπειτα… για τις δίκαιες ή άδικες αντιδράσεις…

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=UBFB8GASm-k” height=”300″ responsive=”no”]

 

 

 

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.