Ο Ryan Gosling και η stalker !

Ο Ryan Gosling είναι χωρίς δεύτερη σκέψη ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς του Hollywood. Ας μη κρυβόμαστε όμως. Οφείλει εν μέρει την μεγάλη δημοτικότητα του και στην εμφάνιση του, καθώς ο αν μη τι άλλο, γοητευτικός ηθοποιός έχει θαυμάστριες και θαυμαστές σε όλο τον πλανήτη και έχει αγγίξει εκατομμύρια ανθρώπους με την πιο γνωστή του ερμηνεία, στο The Notebook. Χιλιάδες κορίτσια κοιμούνται και ξυπνούν με το όνειρο πως κάποτε θα γνωρίσουν τον δικό τους πρίγκιπα- Noah Calhoun.

Βέβαια μερικές φορές η αγάπη για έναν ηθοποιό περνά σε άλλο επίπεδο. Τον προηγούμενο Νοέμβριο ο Gosling κατέθεσε περιοριστικά μέτρα ενάντια στην Grace Marie Del Villar, κάτοικο Νέας Υόρκης, αφού εμφανίστηκε στο σπίτι της οικογένειας του στο Λος Άντζελες και υπερασπιζόταν πως ήταν η δίδυμη αδερφή του! Μάλιστα της δόθηκε η εντολή να κρατάει απόσταση τουλάχιστον 100 γιάρδων (περίπου 90 με εκατό μέτρα) από τον Gosling, την σύντροφο του Eva Mendes και την κορούλα τους, Esmeralda.

Πριν από αυτή την απρόσμενη επίσκεψη, η Del Villar είχε αναφερθεί πως έστελνε ενοχλητικά emails και δέματα στον ηθοποιό.

Σύμφωνα με το TMZ, σε ένα δέμα είχαν βρεθεί σκισμένες φωτογραφίες της Eva Mendes από περιοδικά και ένα σημειώμα που περιελάμβανε τα στοιχεία επικοινωνίας της Del Villar, σε περίπτωση που το είδωλο της ήθελε να έρθει σε επαφή!

Ο Gosling είχε εξασφαλίσει προσωρινή προστασία από την Grace Marie Del Villar πέρυσι αλλά εξέπνευσε πρόσφατα. Ο 34χρονος ηθοποιός δεν κατάφερε να κερδίσει στη δικαστική διαμάχη για επιβολή μόνιμων περιοριστικών μέτρων για τρία χρόνια, καθώς η stalker του, Del Villar, δεν εμφανίστηκε ποτέ στο δικαστήριο του Λος Άντζελες. Έτσι το αίτημα απορρίφθηκε.

Σύμφωνα με το νομικό σύστημα των ΗΠΑ, οι νομικοί σύμβουλοι του Gosling πρέπει να προμηθεύσουν οι ίδιοι τον πελάτη τους με συμπληρωματικά έντυπα ώστε να επικυρωθεί η περαιτέρω προστασία από την μανιακή του θαυμάστρια.

Έχουν και οι ωραίοι τα προβλήματα τους, δε νομιζετε; 

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.