Τελευταία βραδιά στο Posidonio και το νέο look!

Πάει η αναβολή, πάνε όλα! Ο Κωνσταντίνος Αργυρός παρουσιάστηκε στο πεζικό, σε στρατόπεδο της Λαμίας. Δεν εγκατέλειψε έτσι απλά όμως τις πίστες.. Καθώς χαιρέτησε το κοινό του, όπως αυτός ξέρει καλύτερα. Χαρίζοντας του μία ακόμα εκπληκτική βραδιά.

Κοντοκουρεμένος μεν, ο Αργυρός, αξύριστος δε – για την ώρα – . Ευχαρίστησε το βράδυ της Κυριακής, του θαμώνες του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζεται, λέγοντας τα εξής.

«Σας ευχαριστώ γι’ αυτό το υπέροχο ταξίδι των πέντε μηνών. Όμως, θα πρέπει να κάνω κι άλλο ένα ταξίδι μέχρι τη Λαμία και σύντομα θα τα πούμε ξανά εδώ, στα γνώριμα λημέρια».

Οι συνεργάτες του τραγουδιστή, Κώστας Μαρτάκης και Χριστίνα Σάλτη, δεν παρέλειψαν να πουν «Καλή Θητεία» στον Κωνσταντίνο Αργυρό, καθώς ανέβηκαν στη σκηνή με στρατιωτικό μπερέ, τον οποίο φόρεσαν στο νέο φανταράκι. Τέλος, τα τραγούδια περί στρατού, κατέκλεισαν και με το παραπάνω τη βραδιά.

Ας του ευχηθούμε και εμείς με τη σειρά μας Καλή Θητεία, και να επιστρέψει σύντομα στις πίστες!

Άντε και καλός πολίτης!

Δείτε μερικές φωτό!!

argiros5 argiros4 argiros3 argiros2

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.