Το ντεμπούτο της Jennifer Hudson στο Broadway

Η Jennifer Hudson αποτελεί ένα από το πρόσωπα που την δεκαετία που μας πέρασε έκανε το ντεμπούτο της με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία από τα πρώτα της κιόλας βήματα. Κέρδισε ένα Oscar για την ταινία ”Dreamgirls” η οποία αποτελεί και την πρώτης της ταινία ενώ κέρδισε και ένα βραβείο Grammy για το καλύτερο R&B album για το πρώτο της album του 2008 με τίτλο ”Jennifer Hudson”.

Τώρα θα την δούμε σε κάτι λίγο διαφορετικό. Ετοιμάζεται να ανέβει για ακόμα μια φορά το έργο ”The Colour Purple” στο Broadway με παραγωγό ξανά την Oprah Winfrey μέσα στο 2015. Η Hudson σύμφωνα με πληροφορίες θα λάβει μέρος στην παράσταση. Παλαιότερα είχα κάνει μια δήλωση ότι λίγο πριν κερδίσει το Oscar είχε πάρει ένα σκύλο που τον ονόμασε Oscar. Έπειτα είχα πάρει ένα σκύλο και τον ονόμασε Grammy και λίγο μετά κέρδισε Grammy! Ίσως τώρα θα πρέπει να πάρει έναν σκύλο και να τον ονομάσει Tony αν θέλει να βραβευτεί για την επερχόμενη παράσταση!

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.