Το πρόγραμμα παραστάσεων της Ζωής Παπαδοπούλου

Η Ζωή Παπαδοπούλου ύστερα από τις πετυχημένες προσωπικές της εμφανίσεις αλλά και αυτές στο “Ρυθμός Stage” δίπλα στον Γεράσιμο Ανδρεάτο, συνεχίζει, αυτή τη φορά, με τον Χρήστο Νικολόπουλο στη Θεσσαλονίκη και στο Θέατρο Βεργίνα. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, μέχρι και τις 7 Φεβρουαρίου παρουσιάζουν ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα, γεμάτο επιτυχίες από τη μακρόχρονη δισκογραφική πορεία του μεγάλου μας συνθέτη.
Στη συνέχεια η Ζωή Παπαδοπούλου ταξιδεύει στην Αυστραλία παρέα με τον Δημήτρη Μπάση για δύο ξεχωριστές συναυλίες. Στις 14 Φεβρουαρίου θα βρίσκονται στο κέντρο της Μελβούρνης, στο πλαίσιο του φεστιβάλ Αντίποδες που οργανώνεται από την ελληνική κοινότητα της Μελβούρνης και στις 15 στο ελληνικό φεστιβάλ του Σίδνεϊ, στο Darling Harbour με περισσότερους από 100.000 θεατές, Έλληνες και ξένους.
Ξεχωριστή θέση στις εμφανίσεις της έχουν τα δύο καινούργια της τραγούδια “Μέσα στο μετρό” και “Το αναλύσαμε πολύ” καθώς και διαμάντια από το διαχρονικό λαϊκό μας τραγούδι.

Διαβάστε εδώ την πρόσφατη συνέντευξη της τραγουδίστριας που παραχώρησε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για το Μικρόφωνο.

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.