Ακούστε το νέο τραγούδι “Run, Run, Run” της Kelly Clarkson από τον απερχόμενο δίσκο της!

Όλο και περισσότερο βρέχει νέα κομμάτια από τον νέο επερχόμενο δίσκο της Kelly Clarkson “Piece By Piece” !

Μέχρι τώρα η πρώην νικήτρια του American Idol έχει κυκλοφορήσει το πρώτο single , ένα upbeat τραγούδι με τίτλο “Heartbeat Song”, και την βδομάδα αυτή που έχουμε μπει στην τελική πορεία για την κυκλοφορία του δίσκου η Kelly μας έχει χαρίσει κάποια promotional singles που μας έχουν ανάψει την περιέργεια για να δούμε και την συνέχεια. Την Δευτέρα κυκλοφόρησε το Invicible”, ένα τραγούδι που έγραψε με την εκπλητική στιχουργό Sia, την Τρίτη μας έδωσε ένα ίσως από τα πιο προσωπικά της κομμάτια στο νέο δίσκο το ομώνυμο “Piece by Piece”, από το οποίο πήρε το όνομα του και ο δίσκος, και σήμερα Τετάρτη μας έδωσε στην δημοσιότητα το τραγούδι Run, Run, Run”, μια διασκευή του ομώνυμου τραγουδιού των Tokio Hotel !

Για να δώσει μια περισσότερο έμφαση στην συναισθηματική και μελαγχολική μελωδία του τραγουδιού, η Kelly επιστράτευσε τον βραβευμένο με Oscar πλέον John Legend, και όπως ήταν αρκετά φυσικό, οι δύο τους, συνδυάζονται υπέροχα και αρμονικά οι φωνές τους στο συγκεκριμένο κομμάτι. Η Kelly δεν χρειάζεται σίγουρα σύγχρονες μουσικές παραγωγές ή ραδιοφωνικά τερτίπια , καθώς με την φωνή της και τις δυνατότητες απογειώνει οποιοδήποτε τραγούδι και αν τραγουδήσει και ειδικά αν πρόκειται για μια όμορφη μπαλάντα όπως τα promotional singles και ακόμη καλύτερα στο πρόσφατο “Run, Run, Run” το οποίο είναι αργό οργανικά κομμάτι χτισμένο πάνω σε μελωδία πιάνου και σε υπέροχα ορχηστρικά έγχορδα, που όταν το ακούς, μόνο δυνατά συναισθήματα μπορεί και σου ελκύει. Αν βέβαια υπήρχε ένα τραγούδι στο καινούριο έβδομο κατά σειρά δίσκο της, το οποίο να άξιζε να συνοδευτεί με ορχήστρα σε μια live εμφάνιση σε κάποια βραβεία μαζικής παρακολούθησης, μάλλον θα έλεγα ότι θα έπρεπε να είναι το συγκεκριμένο.

Ακούστε το λοιπόν και περιμένω τα σχόλια σας:

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.