Χρήστος Δάντης | «Και μόνο που οι εταιρείες βγαίνουν και λένε “ακούστε το τάδε τραγούδι γιατί έχει κάνει τόσα εκατομμύρια pageviews” είναι κατάντια»

Ο Χρήστος Δάντης είναι ένας καλλιτέχνης με διαχρονικές επιτυχίες στο ενεργητικό του από την εποχή κυρίως που ανθούσε η ελληνική pop μουσική. Τολμώντας μουσικά, πειραματίστηκε και με πιο λαϊκούς ήχους σε προσωπικές του δουλειές ή γράφοντας για άλλους γνωστούς τραγουδιστές, παραμένει όμως πιστός στο ύφος που υιοθέτησε από την αρχή της καριέρας του. Στον Love Radio βρέθηκε καλεσμένος και μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στο χώρο της δισκογραφίας. «Αυτό που γνώρισα κάποτε δεν έχει καμία σχέση με το σήμερα – και μόνο που οι εταιρείες βγαίνουν και λένε “ακούστε το τάδε τραγούδι γιατί έχει κάνει τόσα εκατομμύρια pageviews” είναι κατάντια. Πάντως, η μουσική έχει μεγάλη δύναμη και δεν τη σταματάει τίποτα και νομίζω ότι οι εταιρείες θα βρουν τρόπο για να ξαναζήσουν τις παλιές εποχές. Από την άλλη, το άνοιγμα του internet βοήθησε πολύ τη μουσική». Φυσικά, μίλησε και για την αγάπη, δε θα μπορούσε άλλωστε αφού μιλάμε για Love Radio, για μουσική και τραγούδια που εκφράζουν φανερά και κρυφά βαθιά μας συναισθήματα! «Οι περισσότεροι τραγουδιστές εκφράζουμε την αγάπη. Έχω πάρα πολύ καλή σχέση μαζί της. Στις σχέσεις είναι ωραίο να δίνεις -και στις φιλικές και τις ερωτικές- και όπου πάει. Αν το εκμεταλλευτεί σωστά ο άλλος, έχει καλώς. Αν δεν το εκμεταλλευτεί, πάμε παρακάτω».

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.