Δείτε το ολοκαίνουριο αποκαλυπτικό video της Ariana Grande!

Ύστερα από ένα teaser ολίγων δευτερολέπτων που μας είχε δείξει η Ariana Grande  την προηγούμενη βδομάδα, σήμερα 16 Φεβρουαρίου έκανε πρεμιέρα το πολυαναμενόμενο νέο video clip της για το τέταρτο single One Last Time” του πρόσφατου δεύτερου κατά σειρά studio album της My Everything”. Το θέμα του video είναι επηρεασμένο από την αποκάλυψη, από την τελευταία μέρα της γης, καθώς ένας τεράστιος μετεωρίτης κινείται προς τη γη και έχει μπει στην ατμόσφαιρα της απειλώντας έτσι να καταστρέψει τον πλανήτη μας. Το video είναι σκηνοθετημένο από τον Max Landis, ενώ το clip βρίσκει την ηρωίδα μας, δηλαδή την Ariana, να είναι κολλημένη στην κίνηση της πόλης, ενώ ο τεράστιος μετεωρίτης κατευθύνεται τελεσίδικα προς την γη, έχοντας εισβάλλει ήδη στα τελευταία στρώματα της ατμόσφαιρα μας. Αντί όμως η αγαπημένη μας Ariana να τρέξει να σωθεί ή να καλέσει την μαμά της, όπως θα ήταν και φυσιολογικό άλλωστε, αποφασίζει να τρέξει προς την κοντινότερη ταράτσα ενός σπιτιού με το αγόρι της να την ακολουθεί με μια κάμερα στο χέρι και να καταγράφει όλες τις σκηνές, ανθρώπους και αντιδράσεις που συναντούν μέχρι να φτάσουν εκεί που θέλουν!

Μπορεί να ακούγεται ενδιαφέρον αλλά δεν είναι και τόσο. Οι σκηνές και οι αντιδράσεις ανθρώπων που δείχνει είναι μεν ρεαλιστικές αλλά αρκετά καταθλιπτικές, ενώ τα οπτικά εφέ του ουρανού και όχι μόνο, που είναι δουλειά του σκηνοθέτη σε κερδίζουν καθώς μοιάζουν αρκετά αληθινά. Ίσως το χειρότερο όμως κομμάτι του clip, είναι το τέλος του όπου η Ariana πιάνει από το χέρι το αγόρι της, το αγκαλιάζει και το φιλάει, υπέροχη μεν σκηνή, αρκετά ρομαντική αλλά δεν ταιριάζει στο όλο θέμα του τραγουδιού, το οποίο είναι ένας ύμνος για δύο ανθρώπους που έχουν χωρίσει και ο ένας ζητάει για μια τελευταία φορά να γυρίσει. Αλλά όπως μας είχε εξηγήσει ο σκηνοθέτης σε συνέντευξη η βασική ιδέα του video είναι ότι λόγω της απερχόμενης καταστροφής οι άνθρωποι αποφασίζουν για μια τελευταία φορά να αγκαλιάσουν και να φιλήσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Το “One Last Time” ακουλουθεί την κυκλοφορία των τρίων προηγούμενων singles του άλμπουμ Problem”, Break Free, Love Me Harder” όπου και τα τρία ήταν top 10 singles στο Billboard Ηot 100! Ας ελπίσουμε ότι και το συγκεκριμένο τραγούδι θα ακολουθήσει ανάλογη επιτυχημένη πορεία , καθώς είναι ένα από τα αγαπημένα κομμάτια του δίσκου αναμφισβίτητα.

Σας άρεσε το video? Περιμένω τις απόψεις σας στα σχόλια:

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.