”Φωτιά να πάρει η νύχτα” | Ακούστε το νέο τραγούδι του Χρήστου Ανδρουλάκη

Φωτιά να πάρει η νύχτα”…μας λεει ο Χρήστος Ανδρουλάκης στο καινούριο τoυ τραγούδι που αναμένεται να γίνει μεγάλη επιτυχία! Μια δυναμική ρούμπα από την ιδιαίτερη φωνή του Χρήστου Ανδρουλάκη που θα ακουστεί παντού και δυνατά!

Μελωδικός και συγχρόνως ξεσηκωτικος, είναι έτοιμος να ενταχθεί στις play list των ραδιοφωνικών σταθμών. Ιδιαίτερα αγαπητός και δημοφιλής με φανατικούς ακροατές και φίλους που τον ακολουθούν στα κέντρα που εμφανίζεται και γλεντούν μαζί του.

Μια ξεχωριστή λαϊκή φωνή επιστρέφει πιο δυναμικός και πιο σίγουρος για τον εαυτό του, με ένα κομμάτι που σίγουρα θα αγκαλιάσει ο κόσμος, αφού έχει δείξει εξαιρετικό ενδιαφέρον για τον ίδιο όλα αυτά τα χρόνια.
Ερχεται να σας κερδίσει με την φωνή του, και τα τραγούδια του .Αναζητείστε τον στις ζωντανές του εμφανίσεις και απολαύστε μια σπουδαία φωνή του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού.

Το τραγούδι φέρει την υπογραφή του Γιάννη Τσότση στην μουσική και του Γιώργου Τσοπάνη στον στίχο. Eνορχήστρωση: Γιώργος Γαλανός.

Ακούστε το!

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.