Η Jessie J τιμά την Whitney Houston

Η Jessie J είναι μια δυναμική τραγουδίστρια με μια πολύ δυνατή φωνή. Είναι νέα ωστόσο ξέρει να τιμά τους παλαιότερους όπως και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες.

Σε μια συναυλία της στο Λονδίνο που έδωσε πριν από λίγες μέρες στα πλαίσια της Sweet Talker Tour τίμησε την Whitney Houston. η συναυλία έγινε στο Brixton Academy του Λονδίνου. Πριν από λίγες μέρες έκλεισαν τα 3 χρόνια από τον θάνατο της Houston. Η Jessie J τραγούδησε την μεγάλη επιτυχία της Houston από το 1993 και την ταινία ”Ο Σωματοφύλακας” ”I have nothing”. Πριν το τραγουδήσει δήλωσε στο κοινό: ”Πριν από δέκα χρόνια από σήμερα ήμουν 16 ετών και έκανα μια audition για μια μπάντα στο BRIT school. Το επόμενο τραγούδι που θα πω είναι το τραγούδι που είπα τότε εκεί. Η Whitney Houston μου έδωσε το θάρρος να πιστεύω στον εαυτό μου, μου έδειξε ότι είναι εντάξει αν φωνάζω, μου έδειξε ότι είναι εντάξει το να ζω μέσα από τη φωνή μου και τώρα 10 χρόνια μετά είμαι ευγνώμων για αυτή την audition καθώς αυτή με έφερε εδώ που είμαι. Ευχαριστώ Whitney Houston.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=PwuEKJ5EMj4″ height=”300″ responsive=”no”]

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.