Η Μαρίζα Ρίζου και η μουσική της παράσταση «Μια στιγμή στο φως» έρχεται για 4 παραστάσεις στο Σταυρό του Νότου

Μαρίζα Ρίζου

«Μια στιγμή στο φως»

από Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου

Σταυρός του Νότου Plus
Φραντζή 14, Νέος Κόσμος
Τηλέφωνο: 210 9226975
Ώρα Έναρξης: 22:30
Γενική Είσοδος: 10€ με μπύρα-κρασί

Γι’αυτή τη στιγμή που όλοι αναζητούμε και αναμένουμε, γι’αυτά τα λίγα λεπτά που η ψυχή φωτίζεται από μια όμορφη μελωδία, ένα αδιάσειστο συμπέρασμα, ένα αγαπημένο πρόσωπο, ένα γέλιο από καρδιάς. Γι’αυτήν ακριβώς τη στιγμή στο φως, η Μαρίζα Ρίζου επιστρέφει στη σκηνή του Σταυρού παρέα με την 6μελή μπάντα της. Από το πρώτο της κομμάτι, μας έμαθε πώς χορεύεται η «Μπόσα Νόβα του Ησαΐα» του Φοίβου Δεληβοριά.

Ερμήνευσε με τέτοια συμπυκνωμένη δύναμη και θυληκότητα το «Πόσο Λυπάμαι» που μας καθήλωσε. Κατέκτησε τα ραδιόφωνα όλης της χώρας με το «Μια Άλλη Ευτυχία». Τον Φεβρουάριο του 2013 μας χάρισε το πιο “Γλυκό Πρωί” και μας απέδειξε ότι η αισιοδοξία είναι μεταδοτική. Λίγους μήνες αργότερα επιστρέφει τραγουδώντας με χαρακτηριστική νοσταλγία και αισθαντικότητα το “Πετάω” του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου παρέα με τον Πάνο Μουζουράκη, ενώ παράλληλα ετοιμάζει το 2ο βήμα της στην ελληνική δισκογραφία.

Εκεί η Μαρίζα θα αλλάξει, θα ωριμάσει, θα πάει ένα βήμα πιο κοντά στη μουσική της αλήθεια, με μελωδίες και τραγούδια που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα μας οδηγήσουν σε άλλη “μια στιγμή στο φως”.. Κοντραμπάσο: Κώστας Πατσιώτης, Τύμπανα: Γιώργος Κασαβέτης, Tρομπέτα: Βαγγέλης Κατσαρέλης, Τρομπόνι: Γιώργος Ζαρέας, Πιάνο: Μάρκος Χαιδεμένος, Κιθάρες-Ενορχηστρώσεις: Δημήτρης Σιάμπος, Υπέυθυνος Ήχου: Γιάννης Παξεβάνης, Σχεδιασμός Φωτισμού: Τάκης Λυκοτραφίτης, Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Ασπιώτης

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.