Η Miley Cyrus σε φεστιβάλ πορνό!

Όχι ότι δεν το περιμέναμε βέβαια. Είναι γεγονός ότι η Miley Cyrus πολλές φορές ξεχνά να ντυθεί οπότε το επόμενο βήμα στην καριέρα της ήταν σίγουρο ότι θα περιλαμβάνει κάτι σχετικό με..γυμνό.

Η Miley Cyrus λοιπόν θα συμμετάσχει με ένα βίντεο στο Φεστιβάλ Πορνό στη Νέα Υόρκη στα εγκαίνια του event. Την σκηνοθεσία του video έχει αναλάβει ο Quentin Jones ενώ στο video η Cyrus εμφανίζεται με ελάχιστα και πολλές φορές καθόλου ρούχα παίρνοντας προκλητικές και ερωτικές πόζες σε σε ασπρόμαυρα καρέ. Το συγκεκριμένο κλιπάκι θα έχει διάρκεια περίπου 4 λεπτά ενώ αυτό που έχει κυκλοφορήσει είναι σχεδόν το μισό. Θα προβληθεί στις 27 Φεβρουαρίου στο συγκεκριμένο φεστιβάλ το οποίο είναι αφιερωμένο στη hardcore πορνογραφία.

Δείτε το video:

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=P2JWSu5qBAI” height=”300″ responsive=”no”]

Tags:

  • Ο Παναγιώτης Κουθούρης είναι γεννημένος στη Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 1992. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ. Το πάθος του είναι η rock μουσική χωρίς να αποκλείει τα υπόλοιπα είδη. Έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον καλό κινηματογράφο. Είναι πεισματάρης και του αρέσει να αντιμετωπίζει τα πράγματα με χιούμορ. Είναι επίμονος και υπομονετικός και αργά ή γρήγορα πετυχαίνει πάντα τον στόχο του.

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

18 − 9 =

Ads