Οι πρώτες αντιδράσεις των κριτικών για τις ”50 Αποχρώσεις του Γκρι”

Είναι γεγονός ότι αυτή η ταινία έχει προκαλέσει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον που δύσκολα μπορούμε να θυμηθούμε αντίστοιχη ταινία που προκάλεσε τόσες συζητήσεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πέρα από την καλλιτεχνική αξία της ταινία, αν υπάρχει, το marketing γύρω από την ταινία ήταν εξαιρετικό.

Η ταινία ”Fifty shades of Grey” έκανε την πρεμιέρα της την Τετάρτη στο Βερολίνο ενώ την επόμενη μέρα κυκλοφόρησε στις αίθουσες παγκοσμίως έχοντας μάλιστα σημειώσει ρεκόρ κρατήσεων εισιτηρίων.

Οι κριτικοί υποδέχθηκαν την ταινία με ανάμικτα σχόλια. Ο διχασμός μπορεί να χαρακτηρίσει το σύνολο των σχολίων αφού άλλοι θεωρούν ότι το αποτέλεσμα ήταν καλό ενώ άλλοι κατακεραυνώνουν την ταινία. Η μια πλευρά θεωρεί την μεταφορά του βιβλίου στην οθόνη ως μέτρια ακόμη και κάκιστη τονίζοντας την έλλειψη των ερωτικών σκηνών που ίσως οι περισσότεροι περίμεναν. Η άλλη πλευρά, η πιο συντηρητική ίσως, θεωρεί πως η ταινία κινήθηκε σε σωστά πλαίσια και ορθώς έλλειπαν οι πιο ακατάλληλες σκηνές.

Όσον αφορά τους ηθοποιούς τα καλύτερα σχόλια δέχτηκε η Dakota Johnson μάλιστα μερικοί μιλούν και για αποκάλυψη. Ωστόσο δεν δέχτηκε τα ίδια θετικά σχόλια ο Jamie Dornan.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή η ταινία θα σπάσει τα ρεκόρ εισιηρίων!

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.