Η Scarlett Johansson ηγείται ενός all-girl pop supergroup !

Πρέπει να ομολογήσουμε πως η μουσική καριέρα της Scarlett Johansson έχει πάρει κάποια απρόβλεπτη ροπή όλα αυτά τα χρόνια. Η ηθοποιός έχει κυκλοφορήσει ένα άλμπουμ με επανεκτελέσεις κομματιών του Tom Waits, έχει συνεισφέρει σε ένα tribute album για τον Serge Gainsbourg, μετράει αρκετές συνεργασίες όπως αυτή με τον Pete Yorn και τους Massive Attack, και, το πιο πρόσφατο “μουσικό” συμβάν, ερμήνευσε το “Bizarre Love Triangle” των New Order στην εκδήλωση για την 20η επέτειο του Vice. Τώρα η Johansson ετοιμάζεται να κατακτήσει τον κόσμο της pop με τη δημιουργία ενός supergroup που ονομάζεται “The Singles”. Στο project συμμετέχουν οι Este Haim (ναι, η γνωστή των ΗΑΙΜ), Holly Miranda, Julia Haltigan, και Kendra Morris.

“Η αρχική ιδέα ήταν να δημιουργήσουμε super-pop dance μουσική που έχουν γράψει και παίξει κορίτσια”, εξηγεί η Johansson. Ανάμεσα στις βασικές επιρροές κατατάσσει την Grimes, τις the Bangles, και τις Go-Go’s, επισημαίνοντας: “Ήθελα το project να είναι όπως αυτά τα συγκροτήματα: ultra-pop αλλά και λίγο ειρωνικό, κάπως σαρκαστικό και αστείο.

Για να μας προϊδεάσουν τα κορίτσια έβγαλαν το πρώτο τους single, με τίτλο “Candy”. Χρέη παραγωγού εκτελεί ο Dave Sitek, που είχε συνεργαστεί παλαιότερα με την Johansson στο δίσκο με τα τραγούδια του Tom Waits.

 

 

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.