“Λιώμα σε γκρεμό” ο Αντώνης Ρέμος;

Έχετε ακούσει ποτέ τον Αντώνη Ρέμο να τραγουδά τραγούδια του Παντελή Παντελίδη; Αν όχι, να η ευκαιρία σας. Οι δύο άνδρες βρέθηκαν στο Διογένης Studio. Και δεν άφησαν την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και πείτε μας τη γνώμη σας!

Ποιος λέτε το λέει καλύτερα;

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.
Previous article”Where Are You Now feat. Justin Bieber”: Το νέο κομμάτι των Jack Ü!
Next articleΗ Lady Gaga στο soundtrack του ντοκυμαντέρ ”The Hunting Ground”
Η Φωτεινή Ανδριάνα Σταμογιώργου είναι γεννημένη στο Βόλο στις 30 Νοεμβρίου 1995. Γρήγορα έφυγε από εκεί – δεν την άντεξε το κλίμα – και μεταφέρθηκε πιο κάτω, προς Κορινθία πλευρά. Τώρα πια, σπουδάζει στο τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπά τη μουσική, τον κινηματογράφο - κυρίως την πιο cult έκδοση αυτού και τον Ευρωπαϊκό - , την καλή παρέα και τις νυχτερινές βόλτες. Επίσης, έχει μια έμφυτη τάση, να γράφει, να γράφει, συχνά ασυνάρτητα πράγματα που υπάρχουν μέσα στο κεφάλι της. Ορισμένα από αυτά μετατρέπονται και σε άρθρα. Ιδιαιτέρως φιλόδοξη, ονειροπόλα αλλά και τέρμα κυκλοθυμική. Ονειρεύεται να γυρίσει τον κόσμο κάποια στιγμή.