“Love Till It’s Over” | Έλενα Παπαρίζου – HouseTwins σε μια uptempo συνεργασία!

Μια από τις καλύτερες τραγουδίστριες – performers της χώρας, η Έλενα Παπαρίζου, συνεργάζεται με ένα από τα καλύτερα dance – electro duo, όπως οι HouseTwins, και το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε να ήταν τίποτα λιγότερο από ιδανικό. Το επίσημο κομμάτι, με τίτλο  “Love Till It’s Over”, είναι ένα ανεβαστικό – uptempo κομμάτι, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 16 του μηνός.

To teaser του κομματιού είναι ήδη στη διάθεση μας και έχει πλημμυρίσει τα social media. Οι fans των καλλιτεχνών, από νωρίς κιόλας, έχουν αρχίζει να εκθειάζουν αυτή τους τη συνεργασία, με ιδιαιτέρως κολακευτικά σχόλια. Αυτό που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον είναι και το teaser, αλλά και η γενικότερη ιδέα αυτής της συνεργασίας – πράγμα απολύτως λογικό –

Το κομμάτι ανήκει στη νένα δουλεία του ντουέτου, και η Έλενα προσφέρει απλόχερα το τεράστιο φωνητικό της ταλέντο. Επιπρόσθετα, η καλλιτέχνιδα, εργάζεται πυρετωδώς ενόψει του της νέας της δισκογραφικής δουλειάς, η οποία αποτελεί και το μεγάλο της comeback στο χώρο. Η Έλενα Παπαρίζου, σε συνεργασία με την Minos EMI, θα κυκλοφορήσει το single “Όταν Άγγελοι Κλαίνε”.

Επίσης, την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου, 10 τυχεροί θα μπορέσουν να ακούσουν πρώτοι αυτή τη συνεργασία σε ένα αποκλειστικό Meet & Greet . Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα My Group στο Facebook.

Το κομμάτι #LoveTillItsOver, κυκλοφορεί στις 16/02 από τη My Group σε όλα τα ραδιόφωνα αλλά και τα ψηφιακά καταστήματα.

Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από εδώ!

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.
Previous articleΑυτά είναι τα καλύτερα progressive rock συγκροτήματα όλων των εποχών !
Next articleΣτο Super Bowl του 2016 θέλουν αν εμφανιστούν οι Metallica
Η Φωτεινή Ανδριάνα Σταμογιώργου είναι γεννημένη στο Βόλο στις 30 Νοεμβρίου 1995. Γρήγορα έφυγε από εκεί – δεν την άντεξε το κλίμα – και μεταφέρθηκε πιο κάτω, προς Κορινθία πλευρά. Τώρα πια, σπουδάζει στο τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπά τη μουσική, τον κινηματογράφο - κυρίως την πιο cult έκδοση αυτού και τον Ευρωπαϊκό - , την καλή παρέα και τις νυχτερινές βόλτες. Επίσης, έχει μια έμφυτη τάση, να γράφει, να γράφει, συχνά ασυνάρτητα πράγματα που υπάρχουν μέσα στο κεφάλι της. Ορισμένα από αυτά μετατρέπονται και σε άρθρα. Ιδιαιτέρως φιλόδοξη, ονειροπόλα αλλά και τέρμα κυκλοθυμική. Ονειρεύεται να γυρίσει τον κόσμο κάποια στιγμή.