Νέο δισκογραφικό label μπαίνει δυναμικά στην ελληνική μουσική σκηνή. ..και ετοιμάζεται να αφήσει το δικό της Stigma!

Μια νέα δισκογραφική εταιρεία, η Stigma Records LTD, κάνει από 1ης Φεβρουαρίου 2015 το ξεκίνημα της στην ελληνική αγορά.

Σκοπός και επιδίωξη της Stigma Records LTD είναι να εκπροσωπεί σωστά κάθε καλλιτέχνη που αναλαμβάνει αποκλειστικά, δίνοντας ιδιαίτερη βάση στους νέους καλλιτέχνες, οι οποίοι δεν είχαν την ευκαιρία ή τους κατάλληλους “διαμεσολαβητές” έτσι ώστε να αποδείξουν την αξία και το ταλέντο τους. Βρισκόμαστε δίπλα στον καλλιτέχνη από την παραγωγή και το promo μέχρι την επιλογή των σωστών βημάτων που αφορούν την εξέλιξη της καριέρας του.

Για αυτό το σκοπό, η “Stigma Records LTD ” έχει στο ενεργητικό της ένα ευρύ φάσμα δημιουργών, ενορχηστρωτών, παραγωγών, DJs και εξειδικευμένων σκηνοθετών, stylists , image makers, φωτογράφων, μοντέλων και μουσικών στην Ελλάδα, Κύπρο & Ανατολικές χώρες ακόμη και στην Αυστραλία, οι οποίοι παρέχουν την καλύτερη δυνατή ποιότητα στις δημιουργίες τους.

Διευθυντές της “Stigma Records LTD” αναλαμβάνουν , ο Αργύρης Ναστόπουλος και ο Παντελής Ελ Μπάρρυ .Ο πρώτος ραδιοφωνικός παραγωγός – DJ – παρουσιαστής, με πολυετή επιτυχημένη παρουσία στη δισκογραφία τόσο ώς τραγουδιστής στο συγκρότημα των ΟΝΕ (με συνεργασίες με όλα τα μεγάλα ονόματα της ελληνικής & διεθνούς μουσικής σκήνης), όσο κι ως συνθέτης – στιχουργός & Remix Producer , σε μεγάλους καλλιτέχνες : John Newman, Demy, Pharrell Williams, Nicko Gano, Otherview, Πάνο Κιάμο κ.α. και ο Παντελής Ελ Μπάρρυ ερχόμενος από τη Minos EMI κι έχοντας κατακτήσει τόσο τον χώρο της δισκογραφίας, αλλά και του fashion design & του image making.

Πρώτες Digital κυκλοφορίες της Stigma Records LTD είναι του ΚIM (ft. NΕΒΜΑ & Avra) «Ό,τι Ονειρεύτηκα», της Κέλλυ Nτενίζη «Χαιρετίσματα» της Marina Sazi με το “Sexi Papadonna” , των The L.E.D “Για Μένα Είσαι Εσύ ” , του AGHow Could You ” ενώ ακολουθούν και άλλες κυκλοφορίες που σκοπό έχουν να δώσουν το δικό τους Stigma και να συζητηθούν στην Ελληνική και ξένη Δισκογραφία.

Official Promo Teaser : https://www.youtube.com/watch?v=Ho3bjHEnzIM

Follow Stigma Records @ Social :

Official Site : www.stigmarecords.gr Official Facebook Page : StigmaRecordsLTD Official Youtube Channel : https://www.youtube.com/channel/UC1fMwgRg4Je9tb78GC-nw-Q

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.