Ο David LaChapelle παρουσιάζει μια εναλλακτική προσέγγιση του video για το «Take me to the Church» με πρωταγωνιστή τον διάσημο χορευτή μπαλέτου Sergei Polunin

Ο David LaChapelle είναι, εκτός από πολλά άλλα, και ένας καταξιωμένος σκηνοθέτης μουσικών video clip. Έχει δουλέψει με Mariah Carey, Elton John και Amy Winehouse στο κομμάτι αυτό, και τώρα από ότι φαίνεται ότι βρήκε τη νέα του «μούσα» στο πρόσωπο του Hozier. Ο LaChapelle γύρισε ένα νέο εναλλακτικό video με το διάσημο χορευτή Sergei Polunin για το «Take me to the Church».

O διάσημος σκηνοθέτης συλλαμβάνει το πάθος των κινήσεων του χορευτή που δεν διακόπτεται από τα ειδικά εφέ και γραφικά ενώ δεν του αποσπούν την προσοχή.Οι κινήσεις του Polunin είναι μαγευτικές, ενώ υπάρχουν στιγμές με θρησκευτικές πόζες που ταιριάζουν απόλυτα με την απεικόνιση του τραγουδιού. Το μόνο διακοσμητικό στοιχείο από μεριάς του LaChapelle είναι κατά τη διάρκεια της γέφυρας του τραγουδιού που ακούγεται το «Amen», τα φως αυξάνεται από τα παράθυρα και λαμπιρίζει….

Δείτε το!

http://vimeo.com/118946875

Δείτε εδώ την εμφάνιση του Hozier μαζί με την Annie Lennox στη σκηνή των βραβείων Grammy.

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.