Ο Στέλιος Μαγαλιός παρουσιάζει τους Sober στο Ρυθμός Stage

Ο Στέλιος Μαγαλιός παρουσιάζει τους Sober

Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου

Ωρα έναρξης: 22.00

Το καλοκαιρινό side project του γνωστού από τη συμμετοχή του στο “THE VOICE OF GREECE” Στέλιου Μαγαλιού με το cover band “Stelios Magalios N the Soundpark” ολοκληρώθηκε με τη δημιουργία του πρώτου του προσωπικού videoclip σε διασκευή του τραγουδιού “JOHN THE REVELATOR” (φιλική συμμετοχή Ιφιγένεια Άτκινσον).

Έτσι μετά από τις εμφανίσεις του στην κεντρική Ελλάδα και πριν τα ταξίδια του σε Θεσσαλονίκη και Κύπρο, την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου στο Ρύθμος Stage ο Στέλιος Μαγαλιός παρουσιάζει τους Sober. Θα παρουσιαστούν κομμάτια από το EP του σχήματος και ένα σύνολο διασκευών από διάφορες μουσικές σκηνές παγκοσμίως.

Ο ήχος και η επιλογή των κομματιών κινείται στα μονοπάτια της Stoner – Southern Rock – Rock – Ηard Rock μουσικής, με το αποτέλεσμα να αντικατοπτρίζει πλήρως το μουσικό προσανατολισμό του συγκροτήματος.

Σύμφωνα με τον Στέλιο “Η αγγλόφωνη ελληνική rock σκηνή μπορεί και πρέπει να ταξιδέψει στον κόσμο. Το ταξίδι μπορεί να είναι μακρύ, αλλά εμείς θα οδηγούμε νηφάλιοι”.

Συμμετέχει η Ιφιγένεια Άτκινσον.

Opening Act: STRANGE UNIVERSE Σημείο αναφοράς

αφίσα (2)

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.