Πάνος Μουζουράκης|Πρωταγωνιστεί στην ταινία “Amore Mio”

Ο Πάνος Μουζουράκης, είναι μια ιδιαίτερα εκρηκτική παρουσία και προσωπικότητα. Κάπως εκκεντρικός για κάποιους. Ένας ειλικρινής άνθρωπος με καυστικό χιούμορ και έντονο αυτοσαρκασμό. Αλλά δεν μπορούμε να αφήσουμε ασχολίαστο και το αστείρευτο ταλέντο του.

Το τελευταίο διάστημα, εμπλέκεται σε νέες περιπέτειες.. Ποιες είναι αυτές; Μα φυσικά, η συμμετοχή του στην νέα ταινία “Amore Mio”, η οποία αναμένεται στους κινηματογράφους στις 19 Μαρτίου.

Ο Πάνος Μουζουράκης μας έχει αποδείξει και στο παρελθόν το υποκριτικό του ταλέντο (βλέπε S1NGLES). Άρα, λίγο πολύ, γνωρίζουμε πως το αποτέλεσμα θα είναι αρκετά καλό. Παρόλα αυτά, αναμένουμε με αγωνία.

Μαζί του στην μεγάλη οθόνη, και στην εν λόγω ταινία, θα είναι οι εξής: Φάνης Μουρατίδης, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Ναταλία Τσαλίκη, Ιωάννα Πηλιχού, Αθηνά Οικονομάκου.

Δείτε βέβαια και το trailer της ταινίας “Amore Mio”:

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.