Παντρεύτηκε ο Benedict Cumberbatch!

Αγαπητές Cumberbitches λυπάμαι αλλά θα σας ισοπεδώσω τα όνειρα στις επόμενες γραμμές. Καθίστε αναπαυτικά και απομακρύνετε τα αιχμηρά αντικέιμενα από κοντά σας, γιατί ο τηλεοπτικός Sherlock Holmes, Benedict Cumberbatch είχε μια ιδιαίτερη Valentine’s Day.

Για την ακρίβεια ο 38χρονος υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός παντρεύτηκε την αγαπημένη του Sophie Hunter, σκηνοθέτη θεατρικών παραστάσεων, στο ναό Αγίου Πέτρου και Παύλου στη Νήσο Γουάιτ της Αγγλίας το Σάββατο, όπως μεταδίδει η The Telegraph. Αργότερα ακολούθησε δεξίωση στην Mottistone Manor για τον εορτασμό του ευτυχούς γεγονότος.

Ο Cumberbatch και η Hunter είχαν ανακοινώσει τον αρραβώνα τους με τον κλασικό πατροπαράδοτο τρόπο, δημοσιεύοντας μία μικρή αγγελία στην βρετανική εφημερίδα The Times το Νοέμβριο του 2014. Μάλιστα τον Ιανουάριο μάθαμε πως περιμένουν και το πρώτο τους παιδί!

Λυπάμαι φίλες και φίλοι fans, αλλά από χθες ο Benedict είναι καπαρωμένος και με τη βούλα. Εμείς ας ευχηθούμε βίον ανθόσπαρτον! 

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.