Ποια είναι η δισκογραφική εταιρία με πάνω από 100 εκ. προβολές στο You Tube;

100 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ YOUTUBE VIEWS!!!

 DOWN2EARTH RECORDS – ΤΟ ΠΡΩΤΟ DANCE LABEL ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΑ

100 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ VIEWS ΣΤΟ YOUTUBE!

Η Down2Earth Records ιδρύθηκε το 2011 με κύριο στόχο την ανεύρεση νέων ταλέντων και την δημιουργία υψηλής ποιότητας hit singles. Τρία χρόνια αργότερα και με συνεχόμενη ανοδική πορεία η Down2Earth Records είναι αναμφισβήτητα ένα απο τα μεγαλύτερα ανεξάρτητα dance labels στην Ελλάδα.

image002Μια γεύση απο τις επιτυχίες μας εδώ:

http://youtu.be/evbRpa1QIPA

 Πρόσφατα το κανάλι της Down2Earth Records στο YouTube (www.youtube.com/d2etv) ξεπέρασε τις 100 εκατομμύρια προβολές τοποθετώντας το έτσι στα κορυφαία YouTube Channels δισκογραφικών εταιρειών στην χώρα μας.

 Μέχρι σήμερα η Down2Earth Records έχει πάνω από τρίαντα κυκλοφορίες και μετράει 5 No1 singles, 9 Top10 singles, #1 singles σε Πολωνία και Σερβία καθώς και chart success σε Ισπανία, Ρωσσία, Πολωνία, Τουρκία, Σερβία και Κύπρο. Επίσης η Down2Earth Records είναι η μοναδική Ελληνική δισκογραφική εταιρεία που τραγούδι της έχει βρεθεί στα Βρετανικά Charts καθώς πρόσφατα το “A Place To Go” του Investo ανέβηκε στο Top40 του UK Club Chart.

 Ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας της Down2Earth Records, οφείλεται στον παραγωγό και performer Claydee του οποίου το mega hitMamacita Buena” έχει ξεπεράσει τα 40 εκατομμύρια YouTube Views και είναι το #1 Ελληνικό μουσικό video ever!

 Στο δυναμικό της Down2Earth Records εκτός από τον Claydee ανήκει το κορυφαίο duo Ελλήνων παραγωγών οι Bang La Decks, ο ιδρυτής των “Show Me Loveparties και ένας από τους σπουδαιότερους Έλληνες DJs, ο Johnny Gerontakis, ο χαρησματικός Drew και ο επερχόμενος, ταλαντούχος παραγωγός και DJ Investo όπου με το Official debut single του “A Place To Go” γνωρίζει επιτυχία αυτή την περίοδο.

 Η Down2Earth Records σας ευχαριστεί για όλη την υποστήριξη και σας υπόσχεται οτι θα συνεχίσει να κυκλοφορεί μεγάλες επιτυχίες. Μείνετε συντονισμένοι στους social λογαριασμούς της εταιρείας.

www.facebook.com/down2earthmusic

www.twitter.com/d2e_music

www.youtube.com/d2etv

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.