Σε καλό δρόμο το sequel της ταινίας του 1987 ”Spaceballs” υποστηρίζει ο Mel Brooks

Ο μεγάλος Αμερικανός σκηνοθέτης, ηθοποιός και παραγωγός Mel Brooks αναφέρει ότι σχεδιάζεται να γυριστεί η ταινία sequel της ταινίας του από το 1987 ”Spaceballs”. Είναι λες και γυρίζουμε στο παρελθόν αν κανείς σκεφτεί ότι μέσα στο 2015 θα δούμε άλλη μια ταινία Star Wars να κυκλοφορεί.

Τα γυρίσματα της ταινίας ίσως ξεκινήσουν αμέσως μετά την κυκλοφορία του ”Star Wars: The Force Awakens” τον Δεκέμβριο. Σε συνέντευξή του δήλωσε ότι είναι πρόθυμος να γυρίσει την νέα ταινία με τον τίτλο ”Spaceballs: Search for more money”. Είναι μάλιστα μέσα στις προθέσεις του να καταφέρει να συμπεριλάβει όσο το δυνατόν περισσότερους ηθοποιούς από την original ταινία συμπεριλαμβανομένου και του Rick Moranis για τον οποίο δήλωσε ότι δεν θα μπορούσε να προχωρήσει το σχέδιό του. Είναι βέβαια γεγονός ότι ο Moranis έχει αποσυρθεί εδώ και αρκετό καιρό.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=gNIwlRClHsQ” height=”300″ responsive=”no”]

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.
Previous articleΑκούστε 4 νέα τραγούδια των Royal Blood
Next articleΟι ταινίες της εβδομάδας | 05/02/2015
Ο Παναγιώτης Κουθούρης είναι γεννημένος στη Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 1992. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ. Το πάθος του είναι η rock μουσική χωρίς να αποκλείει τα υπόλοιπα είδη. Έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον καλό κινηματογράφο. Είναι πεισματάρης και του αρέσει να αντιμετωπίζει τα πράγματα με χιούμορ. Είναι επίμονος και υπομονετικός και αργά ή γρήγορα πετυχαίνει πάντα τον στόχο του.