Σε κέντρο θεραπείας θα μετατραπεί η Neverland του Michael Jackson

Το τεράστιο κτήμα του Michael Jackson που ο ίδιος ονόμασε ”Neverland” φαίνεται πως περνά στα χέρια ενός επιχειρηματία που έχει κάποιες ιδιαίτερες βλέψεις για την χρήση του συγκεκριμένου χώρου.

Ξέρουμε πολύ καλά την αγάπη που είχε για τα παιδιά ο μεγαλύτερος σταρ όλων των εποχών, άλλωστε αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο έφτιαξε αυτό το καταπληκτικό μέρος. Φαίνεται πως το κτήμα που βρίσκεται σε διαδικασία πώλησης έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των αγοραστών και τον επιχειρηματιών. Μάλιστα ένας από αυτούς φαίνεται πως είναι διατεθιμένος να αγοράσει το κτήμα έναντι του ποσού των 40 εκατομμυρίων δολαρίων για να το αναμορφώσει έτσι ώστε να χρησιμοποιηθεί ως κέντρο θεραπείας για κακοποιημένα σεξουαλικώς παιδιά.

O Jackson που έζησε σε αυτό το μέρος από το 1988 έως τον θάνατό του το 2009 είναι το μόνο σίγουρο ότι αν ζούσε θα ήταν πολύ ευχαριστημένος αν αυτό το project έπαιρνε σάρκα και οστά.

 

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.
Previous articleΗ Gwen Stefani στο Tonight Show του Jimmy Fallon
Next articleΗ Βασίλισσα του Half Time είναι μόνο μία!
Ο Παναγιώτης Κουθούρης είναι γεννημένος στη Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 1992. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ. Το πάθος του είναι η rock μουσική χωρίς να αποκλείει τα υπόλοιπα είδη. Έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον καλό κινηματογράφο. Είναι πεισματάρης και του αρέσει να αντιμετωπίζει τα πράγματα με χιούμορ. Είναι επίμονος και υπομονετικός και αργά ή γρήγορα πετυχαίνει πάντα τον στόχο του.