”Τα Ρέστα” | Ακούστε το νέο τραγούδι του Χρήστου Σαρλάνη

Τα Ρέστα”…μας λέει ο Χρήστος Σαρλάνης στο καινούριο τoυ digital single ένα δυνατό ζεμπέκικο για τους λάτρεις του είδους που αναμένεται να γίνει μεγάλη επιτυχία! και που θα ακουστεί παντού και δυνατά!

Μελωδικός και συγχρόνως ξεσηκωτικός, είναι έτοιμος να ενταχθεί στις play list των ραδιοφωνικών σταθμών. Ιδιαίτερα αγαπητός και δημοφιλής με φανατικούς ακροατές και φίλους που τον ακολουθούν στα κέντρα που εμφανίζεται .
Το τραγούδι φέρει την υπογραφή της καταξιωμένης Λίλας Πασπαλιάρη στον στίχο γνώστη από της συνεργασίες της με την Αντζελα Δημητρίου, θέμη Αδαμαντίδη, Ζαφείρη Μελά, Νίκο Ζωιδάκη. Η μουσική είναι με την υπογραφή του Νίκου Γεωργόπουλου.

Μια ξεχωριστή λαϊκή φωνή επιστρέφει πιο δυναμικός και πιο σίγουρος για τον εαυτό του, με ένα κομμάτι που σίγουρα θα αγκαλιάσει ο κόσμος, αφού έχει δείξει εξαιρετικό ενδιαφέρον για τον ίδιο όλα αυτά τα χρόνια.
Έρχεται να σας κερδίσει με την φωνή του, και τα τραγούδια του .Αναζητείστε τον στις ζωντανές του εμφανίσεις και απολαύστε μια σπουδαία φωνή του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού.

Ακούστε το!

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.