Θοδωρής Μαραντίνης | «Όλοι θέλουμε να βιώσουμε έναν κινηματογραφικό έρωτα, έτσι κι εγώ πήγα να κάνω…» | Διαβάστε τη συνέχεια εδώ…

Ο έρωτας μπορεί να σε ρίξει στα πατώματα… μπορεί να σε κάνει να θέλεις να πέσεις και από το μπαλκόνι σαν ήρωας σε αισθηματικό δράμα. Αυτό αποκάλυψε πως πήγε να κάνει ο Θοδωρής Μαραντίνης από τους Onirama στην εκπομπή «Mega με μία» για χάρη της αγαπημένης του συζύγου Σίσσυς Χρηστίδου. «Κάποια στιγμή όλοι θέλουμε να βιώσουμε έναν κινηματογραφικό έρωτα, έτσι κι εγώ -στα πλαίσια αυτού- πήγα να κάνω αυτή την κίνηση. Όλα πήγαν καλά ευτυχώς. Είμαστε μαζί και έχουμε και παιδιά».

Αναφέρθηκε και στην επιθυμία του να αποκτήσουν τρίτο παιδί, αν και η Σίσσυ φοβάται λόγω των πρόσθετων κιλών της εγκυμοσύνης. Δήλωσε πως και στις δυο εγκυμοσύνες της πήρε κι εκείνος πάνω κάτω περίπου δέκα κιλά αλλά θα ήθελε πολύ να έρθει ακόμα ένα νέο μέλος στην οικογένεια.

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.