“Το νέο άλμπουμ των Radiohead βαίνει καλώς”

Όπως είχε γίνει γνωστό από τον Νοέμβριο, οι Radiohead είχαν μόλις μπει στο στούντιο και ξεκίνησαν ηχογραφήσεις για το ένατο κατά σειρά άλμπουμ τους. Σε μία “ολόφρεσκη” συνέντευξη του στη μουσική σελίδα Drowned in Sound, o drummer Phil Selway παραδέχτηκε πως ο δίσκος εξελίσσεται, ενώ χαρακτηριστικά ανέφερε πως “βαίνει καλώς”.

“Δουλεύαμε από το φθινόπωρο μέχρι λίγο πριν τα Χριστούγεννα”, εξηγεί ο Selway, “και τώρα κάνουμε ένα διάλλειμα για να ασχοληθούμε και με άλλα projects“. Προσθέτει επίσης πως το συγκρότημα σχεδιάζει να επιστρέψει στο στούντιο μέσα στον Μάρτιο και “θα κάνουμε μια εκτίμηση του που βρισκόμαστε τότε, αλλά είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι σχετικά με ό,τι έχουμε κάνει μέχρι στιγμής. Αυτό δε σημαίνει σε καμία των περιπτώσεων ότι έχουμε τελειώσει, οπότε έχουμε δρόμο ακόμη. Παρόλα αυτά, είναι μια ιδιαίτερα παραγωγική περίοδος.”

Ο Selway δεν έδωσε κάποιο στοιχείο σχετικά με το πότε θα κυκλοφορήσει ο δίσκος, λέγοντας: “Δε θα ήθελα να ξεκινήσω τις προβλέψεις για κάτι τέτοιο, σχετικά με το συνολικό πρόγραμμα των Radiohead, γιατί μπορεί σε έξι μήνες να το μετανιώνω και να σκέφτομαι “Μακάρι να μην το είχα πεί ποτέ!

Οποτεδήποτε αποφασιστεί η κυκλοφορία του άλμπουμ, εμείς θα είμαστε εδώ να περιμένουμε με ανυπομονησία το follow-up του “The King Of Limbs” του 2011.

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.