Το νέο video της Avril Lavigne “Give You What You Like”

Περνώντας ένα μεγάλο διάλειμμα εξαιτίας μιας μυστηριώδους και ανεξήγητης ασθένειας (που εν τέλει η ίδια μας μίλησε, αλλά δεν μας εξήγησε ποτέ τι είχε!), η Avril Lavigne επιστρέφει με το πέμπτο single του άλμπουμ της που φέρει και το όνομα της. Το Give You What You Like” είναι ένα soft rock κομμάτι, το οποίο κέρδισε πολύ καλές κριτικές όταν πρωτοβγήκε με το άλμπουμ. Πάντως σχεδόν μετά από ένα χρόνο από το τέταρτο single της Hello Kitty”, μας ενθουσιάζει το γεγονός ότι δεν τα παρατάει και αποφασίζει να κυκλοφορήσει και άλλο single, το οποίο θα βρίσκεται ως soundtrack στην απερχόμενη ταινία του Lifetime “Babysitter’s Black Book”, η οποία κάνει και πρεμιέρα στις 21 Φεβρουαρίου.

Το video του τραγουδιού περιέχει πολλές σκηνές από την απερχόμενη ταινία με το δράμα των εφήβων, ενώ η Avril βρίσκεται σε ένα δωμάτιο γεμάτο κεριά τραγουδώντας μόνο με μια κιθάρα να την συνοδεύει. Πάντως εξαιτίας του τραγουδιού και του video , η ταινία με κέρδισε για να πάω να την δω στους κινηματογράφους, καθώς νομίζω τουλάχιστον ότι το τραγούδι ταίριαξε απόλυτα με την υπόθεση ή καλύτερα με την ταινία γενικότερα.

Ανυπομονούμε πάντως για το επόμενο μουσικό βήμα της Avril, και άλλη μια era της την τελείωσε με ένα κομμάτι που πολλοί φανς και μη το λάτρεψαν όταν το είχαν πρωτοακούσει. Well Done Avril!

Δείτε το video και περιμένω τα σχόλια σας :

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

10 − 1 =