Τον Μάρτιο θα κυκλοφορήσει το DVD της περιοδείας της Miley Cyrus

Μήπως θα θέλατε την Miley Cyrus να χορεύει προκλητικά στο σαλόνι σας πάνω σε μια μεταλλική μπάλα; Από τον Μάρτιο θα έχετε την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε την επιθυμία σας.

Η Miley Cyrus ανακοίνωσε πως στις 24 Μαρτίου θα κυκλοφορήσει το DVD της περιοδείας της ”Bangerz Tour”.

Η περιοδεία αυτή έγινε από της 14 Φεβρουαρίου του 2014 από το Βανκούβερ του Καναδά και τελείωσε στις 23 Οκτωβρίου του 2014 στο Περθ της Αυστραλίας. Συνολικά την συναυλία παρακολούθησαν ζωντανά περίπου 275.000 άνθρωποι ενώ απέφερε έσοδα ύψους 24 εκατομμυρίων δολαρίων. Συνολικά δόθηκαν περίπου 80 show στις 5 ηπείρους.

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.
Previous articleElastic Heart | Ακούστε το remix του τραγουδιού της Sia
Next articleH Meghan Trainor στο Seventeen Magazine
Ο Παναγιώτης Κουθούρης είναι γεννημένος στη Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 1992. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ. Το πάθος του είναι η rock μουσική χωρίς να αποκλείει τα υπόλοιπα είδη. Έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον καλό κινηματογράφο. Είναι πεισματάρης και του αρέσει να αντιμετωπίζει τα πράγματα με χιούμορ. Είναι επίμονος και υπομονετικός και αργά ή γρήγορα πετυχαίνει πάντα τον στόχο του.