Χυδαίος βανδαλισμός στον τάφο του Dimebag Darrell

Χθες έγινε γνωστό μέσα από την σελίδα των Pantera στο Facebook ότι κάποιοι διέπραξαν βανδαλισμό στον τάφο του αποθανόντος Dimebag Darrell.

Η φωτογραφία που δείχνει τον βανδαλισμό είχε αναρτηθεί από μια άγνωστη μπάντα με το όνομα Nuclear Hellfrost ενώ οι Pantera αναδημοσιεύοντας την φωτογραφία εξέφρασαν την οργή τους και τον αποτροπιασμό τους για την χυδαία αυτή πράξη. Η σελίδα των Nuclear Hellfrost κατακλύστηκε από επιθετικά και απειλητικά μηνύματα εξαγριωμένων ακολούθων των Pantera.

Η άγνωστη μπάντα λίγες ώρες μετά ανάρτησαν μια δήλωση τους στην οποία αναφέρουν ότι δεν έχουν καμία σχέση με το συμβάν και υποστηρίζουν πως την πράξη την έκανε ο πρώην τραγουδιστής της μπάντας Reece Eber. Λίγο αργότερα ο ίδιος ανέλαβε την ευθύνη και ζήτησε συγνώμη φοβούμενος προφανώς τις αντιδράσεις. Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις εδώ.

Πέρα από αυτό το γεγονός υπήρξε και η ανάρτηση μιας άλλης φωτογραφίας στην οποία διακρίνεται το γκράφιτι με το πρόσωπο του Dimebag και άλλοι τρεις τύποι οι οποίοι ποζάρουν με ιδιαίτερα προσβλητικό και χυδαίο τρόπο και με σεξιστικά υπονοούμενα. Οι εικονιζόμενοι είναι η επίσης άγνωστη μπάντα Hod από το Σαν Αντόνιο ενώ τα μέλη της μπάντας βρίζουν συνεχώς των Dimebag στις σελίδες τους στο Facebook.

dime-mural

Η χυδαιότητα δεν έχει όρια!

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.