Ελεονώρα Ζουγανέλη I Όσα αποκάλυψε στο Join Us για την σχέση με τον πατέρα της και τον «ρατσισμό» που «ένιωσε» εξαιτίας των παραπανίσιων κιλών της

Καλεσμένη στο Join Us η αγαπημένη ερμηνεύτρια μίλησε στην Νάνσυ Ζαμπετόγλου για την ιδιαίτερη σχέση με τον πατέρα της καθώς και για τα περιπαιχτικά σχόλια στο ξεκίνημα της καριέρας της, προτού γίνει ευρύτερα γνωστή, εξαιτίας των κιλών της.

Για την σχέση με τον πατέρα της αποκάλυψε πως δεν τον έβλεπε πολύ γιατί δούλευε πολλές ώρες, όντας εργασιομανής, όπως η ίδια όχι όμως σε τόσο μεγάλο βαθμό. Παρόλα αυτά δηλώνει πως δεν ένιωσε την απουσία του καθώς τις στιγμές που ήταν μαζί εισέπραττε αμείωτο ενδιαφέρον και αγάπη από αυτόν. «Έχω πολύ έντονη σχέση με τον πατέρα μου. Έχουμε κοινά αλλά και τρομερές διαφορές. Έχω υπάρξει πολύ επικριτική μαζί του».

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη έθιξε και ένα άλλο σοβαρό θέμα, αυτό της παχυσαρκίας και του ρατσισμού που βιώνουν τα άτομα αυτά. Η ίδια, πριν ακόμα αποκτήσει την αναγνωρισιμότητα που έχει σήμερα, υπήρξε παχύσαρκη και ένιωσε έντονα τον ρατσισμό από τους γύρω της. «Ο κόσμος είναι διαφορετικός απέναντι σε έναν άνθρωπο που είναι παχύσαρκος σε σχέση με έναν αδύνατο. Ένιωσα ρατσισμό. Οι άνθρωποι κοροϊδεύουν γενικώς. Τώρα νομίζω ίσως να είναι κάπως αλλιώς γιατί έχουν αρχίσει να αντιλαμβάνονται ότι δεν είναι μόνο μία παράξενη εξωτερική εμφάνιση, έχει να κάνει και με άλλα πράγματα».

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.