Οι Black Keys ακυρώνουν κι άλλες συναυλίες !

Νέο μπαράζ ακυρώσεων από τους Black Keys! Το ροκ ντουέτο από το Οχάιο μόλις ανακοίνωσε πως ακυρώνονται οι επερχόμενες εμφανίσεις τους σε Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία και Ιαπωνία, αφού ο drummer Patrick Carney δεν έχει συνέλθει ακόμα από τον τραυματισμό του στον ώμο. Για την ακρίβεια, ο Carney είχε τραυματιστεί ενώ κολυμπούσε στο νησί Saint-Barthélemy στις 3 Ιανουαρίου και πρόσφατα ο υποτροπίασε. Με αφορμή αυτο τον τραυματισμό είχαν ακυρώσει και μέρος του Ευρωπαϊκού σκέλους της περιοδείας Turn Blue, που ήταν προγραμματισμένο και τον Μάρτιο και το Φεβρουάριο. Όπως ακριβώς και στην περίπτωση της Ευρωπαϊκής τουρνέ, το συγκρότημα ακύρωσε τις 12 συναυλίες επειδή “οι προσπάθειες για την εύρεση νέων ημερομηνιών στέφθηκαν με αποτυχία”. Το ντουέτο ελπίζει πως θα επιστρέψει στην ενεργό δράση το Μάιο (το ίδιο και εμείς).
“Δουλεύοντας με τους γιατρούς, τους χειρουργούς και τους φυσικοθεραπευτές από τον Ιανουάριο, περιμέναμε ο Πάτρικ να είναι έτοιμος για συναυλίες τον Απρίλιο,” αναφέρεται σε δελτίο τύπου. “Η διαδικασία ανάρρωσης και η φυσικοθεραπεία παίρνει περισσότερο απ’όσο περιμέναμε αρχικά, και δυστυχώς ο Πάτρικ δεν είναι ακόμα έτοιμος για να παίξει και χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να ανακάμψει. Ευχαριστούμε όλους τους θαυμαστές μας για την συνεχή υποστήριξη και ανυπομονούμε για τη στιγμή που θα επιστρέψουμε στην ενεργό δράση, όσο το δυνατόν γρηγορότερα.”

Οι Black Keys προσέθεσαν επίσης ότι ο Carney πρόκειται να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του μέχρι το τέλος Απριλίου και ότι στοχεύουν να επιστρέψουν στις 28 Μαϊου. Αυτά θα είναι πολύ καλά νέα για όλους τους Έλληνες φανς, αφού το συγκρότημα πρόκειται να εμφανιστεί στις 30 Μαϊου στο Rockwave Festival για τα 20 χρόνια του event. Μέχρι τότε θα συνεχίσουμε να αγωνιούμε και να περιμένουμε για τι μεγαλύτερο event του καλοκαιριού!

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

18 + fourteen =

Ads