Η Cate Blanchett υποδύεται 13 χαρακτήρες στην επόμενη ταινία της!

Η Cate Blanchett είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις μεγαλύτερες ηθοποιούς της γενιάς της τουλάχιστον. Έχει αποδείξει ότι μπορεί να παίξει από εμπορικές blockbuster ταινίες μέχρι καλλιτεχνικό κινηματογράφο και να τα κάνει και τα δυο με αριστουργηματικό τρόπο. Δεν είναι τυχαία τα 2 Oscar που έχει κερδίσει μέχρι τώρα (The Aviator, Blue Jasmine).

Φέτος είναι μια πολύ γεμάτη χρονιά για την ίδια. Θα κυκλοφορήσουν στις αίθουσες πέντε ταινίας της (”Knight of cups”, ”Cinderella”, ”Carol”, ”Truth”, ”Manifesto”) ενώ για τα επόμενα δυο χρόνια έχουν ήδη προγραμματιστεί άλλες τρεις ταινίες της.

Εδώ θα ασχοληθούμε με μια συγκεκριμένη ταινία που σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις. Μιλάμε για την ταινία ”Manifesto” η οποία έχει ήδη ολοκληρωθεί αλλά δεν έχουμε ακριβείς πληροφορίες για τους υπόλοιπους συντελεστές και το πότε θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες. Το ιδιαίτερο είναι ότι η Blanchett θα υποδυθεί συνολικά 13 διαφορετικούς χαρακτήρες! Ο φωτογραφικός φακός την έπιασε στα γυρίσματα που έκανε στο Βερολίνο για έναν από τους χαρακτήρες της σε μια σκηνή κηδείας.

Η γκάμα των χαρακτήρων θα είναι πολύ μεγάλη αφού θα υποδυθεί από μάνατζερ μέχρι κουκλοπαίχτη και από έναν εργάτη σε εργοστάσιο μέχρι έναν οδηγό ταξί.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι και ο Leonardo Di Caprio θα παίξει σε μια ταινία στην οποία θα κληθεί να υποδυθεί αρκετούς χαρακτήρες και συγκεκριμένα 25 στον αριθμό!

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.