Η μουσική παράσταση της Ευρυδίκης «Εγώ, η Edith και ο Elvis…το μπλε ταξίδι!» κυκλοφορεί σε DVD!

Η Ευρυδίκη, μία από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες της γενιάς της, πραγματοποίησε το 2014 τη μουσική παράσταση «Εγώ, η Edith και ο Elvis…το μπλε ταξίδι!».

11081159_749237408523927_1045589314960900302_n

Η παράσταση που έγινε με τη χορηγία της Swarovski Hellas, είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς τα έσοδα διατέθηκαν για τη στήριξη του οργανισμού W.I.N. Hellas που δραστηριοποιείται στον τομέα της πρόληψης και αντιμετώπισης της βίας κατά των γυναικών και έχει σαν σκοπό να προσφέρει κάθε είδους βοήθεια για την προστασία, θεραπεία και ενδυνάμωση γυναικών που υφίστανται οποιασδήποτε μορφής κακοποίηση.

Η Ευρυδίκη στην παράσταση αυτή ερμηνεύει μερικά από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του παγκόσμιου ρεπερτορίου κάνοντας το δικό της ταξίδι παρέα με τους καλλιτέχνες που αγάπησε και θαύμασε και μέσα από τραγούδια που μας ταξιδεύουν στο χρόνο ενώνοντας το σήμερα με το χθές…

Τραγούδια των Edith Piaf, Elvis Presley, Jacques Brel, The Rolling Stones, Nina Simone κ.ά ζωντανεύουν στη σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου και μας μεταφέρουν σε μια άλλη εποχή κάτω από τη σκηνοθετική ματιά του Κωνσταντίνου Ρήγου.

Το event μαγνητοσκοπήθηκε και κυκλοφορεί τώρα σε dvd από την 14 Music.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του dvd θα διατεθούν στην W.I.N. Hellas για τη στήριξη του τόσο σημαντικού έργου της!

TRACKLIST
1. La Vie En Rose
2. Somewhere Over The Rainbow
3. Summertime
4. L’ accordeoniste
5. Que Sera Sera
6. Amsterdam
7. Pant It Black
8. Bang Bang
9. Feeling Good
10. Proud Mary
11. Hound Dog
12. Blue Suede Shoes
13. Can’t Help Falling In Love With You
14. Love Me Tender
15. In The Ghetto
16. La Foule – Το Πλήθος
17. Ne Me Quitte Pas
18. Στο Ίδιο Βαγόνι
19. Χρυσοπράσινο Φύλλο
20. Ονειρεύομαι Ακόμα Μαμά

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.