Οι ταινίες της εβδομάδας ! | 25-26/03/2015

THE GUNMAN

5

Σκηνοθεσία: Pierre Morel

Είδος ταινίας: Δραματική περιπέτεια

Πρωταγωνιστές: Sean Penn, Javier Bardem

Υπόθεση: Ένας πρώην στρατιώτης των Ειδικών Δυνάμεων, που υποφέρει από μετατραυματικό στρες, προσπαθεί να ξαναβρεί τον έρωτα της ζωής του, αφού προηγουμένως ταξιδέψει από το Λονδίνο στη Βαρκελώνη, και διασχίσει την Ευρώπη για να καθαρίσει το όνομα του.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=krI4Gs6KfYY”]

CHAPPIE

1

Σκηνοθεσία: Neil Blomkamp

Είδος ταινίας: Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας

Πρωταγωνιστές: Sharlto Copley, Dev Patel, Sigourney Weaver, Hugh Jackman

Υπόθεση: Μετά την απαγωγή του από δυο εγκληματίες με το που γεννήθηκε, ο Chappie υιοθετείται από μία παράξενη και δυσλειτουργική οικογένεια. Ο Chappie είναι παιδί θαύμα. Παρεμπιπτόντως, είναι ρομπότ.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=pXjYJKr6fm4″]

THE SECOND BEST EXOTIC MARIGOLD HOTEL

4

Σκηνοθεσία: John Madden

Είδος ταινίας: Κωμωδία

Πρωταγωνιστές: Judi Dench, Maggie Smith, Richard Gere

Υπόθεση: Στη συνέχεια της πρώτης ταινίας βρίσκουμε τον Σάνι , ιδιοκτήτη του ξενοδοχείο Μάριγκολντ, να έχει στρέψει την προσοχή του σε μία υποσχόμενη περιουσία, τώρα που το Εξωτικό Ξενοδοχείο Μάριγκολντ για Ηλικιωμένους και Όμορφους πάει περίφημα. Επίσης, προσπαθεί να επεκτείνει τα επαγγελματικά αλλά και προσωπικά του όνειρα αφού σκοπεύει να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, Σουνάινα. Εν τω μεταξύ, στο Εξωτικό Ξενοδοχείο Μάριγκολντ, το οποίο είναι πλήρες, έχει μείνει μόνο ένα διαθέσιμο δωμάτιο, γεγονός που δημιουργεί πρόβλημα στους νεοαφιχθέντες επισκέπτες, Γκάι και Λαβίνια. Παράλληλα, η Έβελιν και ο Ντάγκλας εργάζονται πλέον στην πόλη της Τζαϊπούρ, μη γνωρίζοντας που θα τους οδηγήσουν τα τακτικά τους ραντεβού ενώ ο Νόρμαν και η Κάρολ προσπαθούν να κρατήσουν τη σχέση τους ανέπαφη. Καθώς η παιχνιδιάρα Μάτζ παλεύει να διατηρήσει τις ισορροπίες ανάμεσα σε εκείνη και δύο ταλαντούχους, πλούσιους άντρες, η νεοπροσληφθείσα μάνατζερ του ξενοδοχείου, η δύστροπη Μούριελ, είναι η κλειδοκράτειρα όλων των μυστικών και έχει απαντήσεις για όλα τα ζητήματα. Καθώς οι απαιτήσεις ενός παραδοσιακό Ινδικού γάμου απειλούν να τους καταβροχθίσουν όλους, μία απροσδόκητη νότα αισιοδοξίας παρουσιάζεται μπροστά τους.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=WDQIIVK2EDk”]

KIDNAPPING MR. HEINEKEN

10

Σκηνοθεσία:Daniel Alfredson

Είδος ταινίας:Περιπέτεια

Πρωταγωνιστές: Antony Hopkins, Sam Worthinghton

Υπόθεση: Το 1983 μια ομάδα παιδικών φίλων πραγματοποίησαν το έγκλημα του αιώνα: απήγαγαν έναν από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου, κληρονόμο της αυτοκρατορίας της μπύρας, Heineken. Η σοκαριστική απαγωγή –υπό την απειλή όπλων, στο φως της μέρας, στο Άμστερνταμ– είχε ως αποτέλεσμα να καταβληθούν τα μεγαλύτερα λύτρα για την απαγωγή ενός ατόμου. Ήταν το τέλειο έγκλημα… μέχρι που τους έπιασαν. Βασισμένη σε αληθινή ιστορία.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=qlFGQOWpVxU”]

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

5 × 4 =