Η Ζωή Παπαδοπούλου τραγουδά Βίκυ Μοσχολιού στον Κόμη | Αυτή την Τετάρτη 11/3

Αφιέρωμα στη Βίκυ Μοσχολιού με τη Ζωή Παπαδοπούλου
Ακόμα μία εμφάνιση την Τετάρτη 11 Μαρτίου στον Κόμη

Λασκαράτου 20, Άνω Πατήσια
τηλέφωνο κρατήσεων: 2102112135

Ύστερα από τη μεγάλη προσέλευση του κοινού για το αφιέρωμα στη Βίκυ Μοσχολιού με τη Ζωή Παπαδοπούλου προγραμματίστηκε μία επιπλέον εμφάνιση, αυτή την Τετάρτη στις 11 Μαρτίου στον Κόμη.
Η Ζωή Παπαδοπούλου τιμά με τον δικό της τρόπο μία από τις μεγαλύτερες φωνές του ελληνικού τραγουδιού, τη Βίκυ Μοσχολιού. Με αφορμή τη συμπλήρωση 10 χρόνων χωρίς τη Βίκυ Μοσχολιού θα θυμηθούμε υπέροχα τραγούδια της, όπως τα “Άνθρωποι μονάχοι”, “Δε ξέρω πόσο σ’ αγαπώ”, “Επεμβαίνεις”, “Βάλε κι άλλο πιάτο”, “Δεν κλαίω για τώρα”, “Θα κλείσω τα μάτια”, “Τι να φταίει” και άλλα, τραγουδισμένα από τη φωνή της Ζωής Παπαδοπούλου.

Βίκυ ΜοσχολιούΓια μία επιπλέον Τετάρτη, στις 11 Μαρτίου στη μουσική σκηνή του Κόμη, η Ζωή έχει επιλέξει τραγούδια των Γιώργου Ζαμπέτα, Σταύρου Ξαρχάκου, Άκη Πάνου, Γιάννη Σπανού, Απόστολου Καλδάρα, Σταμάτη Κραουνάκη και άλλων που έχει πρωτοτραγουδήσει με μοναδικό και αξεπέραστο τρόπο η Βίκυ Μοσχολιού.
Μαζί της ο Νεοκλής Νεοφυτίδης στο πιάνο και τις ενορχηστρώσεις και ο Παντελής Ντζιάλας στις κιθάρες και τις ενορχηστρώσεις.

 

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.